Autor Zpráva
skrepyKOKO
Profil *
ahoj,budu si po prvé kupovat domenu a potřeboval bych pomoct,
jsem středoškolák a moc si nevydělávám...a tak bych potřeboval co nejlevnější..
hlavně aby to zahrnovalo jak domenu tak i hosting...hosting by mohl bejt tak caa do 1gb může bejt i víc
hlavně aby podporoval php 5+ html apod..prostě ty základní věci:) emaily,možnost udělat subdomenu,mysql..apod..
koukal jsem na hodně levných hostignu,ale pořád jsem si říkal co když udělám chybu a objednám špatně?co když objednám jen domenu a nedostanu k tomu hosting?:D já vím,jsou to otázky...na hov*o ale když to někdo objednává po prvé tak si nejní nikdo jistej:) nebo aspon já ne:D
Krakatoa
wedos
Ročně ti to vyjde na 528 Kč (hosting 360 Kč a doména 168 Kč).
panther
skrepyKOKO:
doména stojí téměř všude stejně (+- pár korun), u hostingu ja nabídka pestřejší. Najdeš levnější a dražší, ale neliší se to vždy jen množstvím nabízených parametrů, ale také kvalitou, rychlostí hostovaného webu, ale také třeba kvalitou a ochotou technické podpory. V neposlední řadě se ti může snadno stát, že levnější služba může být třeba i nedostupná, může trpt výpadky, atp.

Nejlepší asi bude projít zdejší diskusi, dotazů tohoto typu tu již bylo dost. Jednotlivé nabídky si porovnej, zavítej na weby hosterů.

Abych to nějak shrnul: pokud se jedná o tvůj web, kam zamíří pár lidí týdně, je celkem jedno, jakou variantu zvolíš. Pokud bys očekával nějaký rozumný traffic, nebo hledal hosting pro větší projekt, pak se šetřit a vběru hostingu nevyplatí.
wedos
Hosting WEDOS
Dobrý den,

rozdíly v ceně domén jsou (+-) pár korun, ale ve výsledku jsou to desítky až stovky korun (a desítky a stovky % ceny) a přitom stejně jako u webhostingu neznamená, že dražší je automaticky lepší nebo naopak.
U domén téměř vždy kupujete stejnou službu. Někdo má doplňkové parametry a možnosti navíc. Jiný ne.

U webhostingu je nutno porovnávat více parametrů. Technicky se to liší hodně, včetně Memory_Limitu a dalších parametrů. A skutečně cena přímo neodráží kvalitu a výkon služby!

Určitě je z čeho vybírat, ale cena není jediné hledisko. Důležitější je asi to co říkají (a na webu píší) současní uživatelé. Zároveň je lepší vzít hosting, který není úplně "one man show", kde je jeden nebo dva lidi. Když jsou v kině nebo nemocní, tak jste skončili... Je nutné porovnat parametry, vybavení, dostupnost podpory, velikost firmy, stabilitu firmy i služeb... a hodně tedy napoví hodnocení a zkušenosti ostatních klientů...
Krakatoa
wedos:
Nejspíš zase poruším pravidla, ale i tak se zeptám. Nějak jsem prošvihnul možnost koupit hosting s jedním rokem zdarma. Ta možnost tu zas někdy bude?
wedos
Hosting WEDOS
Krakatoa:
Nejspíš zase poruším pravidla, ale i tak se zeptám. Nějak jsem prošvihnul možnost koupit hosting s jedním rokem zdarma. Ta možnost tu zas někdy bude?
Naše akce se různě střídají a těžko říct zda se bude něco opakovat. Nyní je akce - doména .eu zdarma ke každému hostingu. A pokud někdo přechází od konkurence, tak může získat až 2 roky hostingu zdarma (plus tu doménu). Navíc (dnes v neděli) je akce, že každý kdo objedná hosting dostane tričko wedos.

0