Autor Zpráva
skiny656
Zdravím,

chtěl bych se zeptat na dotaz ohledně přesměrování a podstrkávání, sice v htaccess něco umím, něco ne ale chci se poradit. Jde o to, že chci ušetřit za diskový prostor u webhostingu. Mám zájem si koupit u wedosu doménu + k tomu jejich zdarma webhosting a na tom podstrkávat adresy z: mujweb.cz na adresu: něco.cz/slozka-s-cms-systemem, ale aby se url adresa v adresním řádku neměnila. Chci to udělat takto, protože nechci zbytečně utrácet za služby, aby mi na jednom hostingu povolili více domén. Taky mě napadlo, že když mají u wedosu povolený jeden alias, tak jestli by šlo, aby pokud zadá někdo do prohlížeče: pozadovana-stranka.cz aby ho to přesměrovalo pomocí aliasu, ale na adresu: web-kde-se-to-presmeruje.cz/ale-do-tehle-slozky

Popřípadě, jestli by mi někdo poradil s htaccess, protože nevím jak začít, když se jedná o domény.

Předem děkuji za všechny reakce, které se budou týkat tématu :-)
Davex
skiny656:
Mám zájem si koupit u wedosu doménu + k tomu jejich zdarma webhosting a na tom podstrkávat adresy
U Miniwebu zapomeň na .htaccess, PHP a alias. Možná můžeš použít rámy, ale to se obvykle nedá považovat za zrovna praktické.

0