Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
BuGeR Profil |
#1 · Zasláno: 8. 1. 2012, 17:47:17 · Upravil/a: BuGeR
Zdravím.
Doporučtě mi prosím hosting(y), které splňuji tyto požadavky: - Nejlépe včetně registrace domény CZ - Alespoň 5 subdomén - Několik FTP účtu - CRON, alespoň 3x denně - nezáleží na čase spuštění - Alespoň 2gb prostoru - Povolená úprava souboru .htaccess - Několik vlastních emailů - Alespoň 1 MySQL databáze, včetně správy přes PHPMyAdmin - Dostatečně velká (kapacitně) databáze - Maximalní velikost odeslaného formuláře alespoň 12mb - Větší čas pro běh skriptů Děkuji. |
||
jenikkozak Profil |
#2 · Zasláno: 8. 1. 2012, 17:52:18
BuGeR:
„Větší čas pro běh skriptů“ Pod tím si představuješ co? Jaká je pro tebe dostatečně velká databáze? Zbytek splňují snad všechny webhostingy, se kterými se dá běžně setkat. |
||
BuGeR Profil |
#3 · Zasláno: 8. 1. 2012, 17:59:56
jenikkozak:
„Pod tím si představuješ co?“ Běh PHP skriptu, alespoň 1 minutu (a více). Velká databáze alespoň 5-10gb. |
||
jenikkozak Profil |
#4 · Zasláno: 8. 1. 2012, 18:28:17
BuGeR:
Ještě že jsem se zeptal, databáze a doba běhu hodně výběr zúží. Nevím, zda ti povolí minutu na Webhostingu u Wedos, ale problém by to neměl být u jejich virtuálního serveru, který cenově vychází také poměrně dobře. |
||
wedos Hosting WEDOS Profil |
#5 · Zasláno: 8. 1. 2012, 21:37:30
Dobrý den,
dovolím si zareagovat: - Nejlépe včetně registrace domény CZ = doména .cz u nás stojí 125,-Kč na rok bez DPH, tj. 150,-Kč včetně DPH (i prodloužení) - Alespoň 5 subdomén = počet neomezujeme - Několik FTP účtu = neomezeně - CRON, alespoň 3x denně - nezáleží na čase spuštění = http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/cron.html (každou hodinu, 3 různé záznamy - zdarma, více za příplatek) http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/cron.html - Alespoň 2gb prostoru = neomezeně (máme klienty s desítkami GB dat, rekord i s 363GB). Stačí splňovat autorská práva a data musí sloužit pro web - Povolená úprava souboru .htaccess = ano - Několik vlastních emailů = neomezujeme - Alespoň 1 MySQL databáze, včetně správy přes PHPMyAdmin = počet neomezujeme - Dostatečně velká (kapacitně) databáze = zde bohužel (zejména z výkonnostních důvodů) podporujeme maximálně 1GB velkou databázi, respektive 2GB u příplatkové verze NoLimit Extra http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/extra.html - Maximalní velikost odeslaného formuláře alespoň 12mb = 32MB, respektive 128MB u NoLimit Extra - Větší čas pro běh skriptů = 90 s Cena je tedy u NoLimit 25,-Kč měsíčně bez DPH. Jediný problém je tedy s velikostí databáze. Nevím zda nějaký webhosting něco podobného nabízí, ale cokoliv většího může mít zásadní dopad na výkon a stabilitu. Máme zákazníky, kteří chtějí více než povolené 2GB pro MySQL a tak to řeší tak, že si databázi dají na VPS a web hostují na webhostingu. Z webhostingu se připojují na VPS. Potom to funguje bez problémů a databázi můžete mít dle velikosti VPS (až 120GB). Zároveň využijete celý výkon webhostingu a velké Memory_limity v PHP u webhostingu a silný procesorový výkon. Bohužel potom už to není za 25,-Kč měsíčně, ale minimálně o 100 a více měsíčně dražší. |
||
jenikkozak Profil |
#6 · Zasláno: 8. 1. 2012, 22:38:05
wedos:
„zde bohužel (zejména z výkonnostních důvodů) podporujeme maximálně 1GB velkou databázi“ Jen se zeptám, tohle omezení tam bylo odjakživa? Je to totiž hodnota, která by mi zřejmě vadila, a tak bych si jí patrně všimnul. Možná je to tím, že před půlrokem, kdy jsem se výběrem hostingu zabýval, jsem už byl nabídkami tak zblblý, že jsem tento údaj přehlédl. :) „Nevím zda nějaký webhosting něco podobného nabízí“ Např. Český webhosting umožní libovolné rozdělení poskytnutého prostoru mezi e-maily, web a databázi, jenomže tam by bylo potřeba připlatit prostor navíc a zřízení více FTP účtů k jedné subdoméně by bylo (myslím) nutno řešit přes technickou podporu. |
||
wedos Hosting WEDOS Profil |
#7 · Zasláno: 9. 1. 2012, 07:34:48
jenikkozak:
> „zde bohužel (zejména z výkonnostních důvodů) podporujeme maximálně 1GB velkou databázi“ > Jen se zeptám, tohle omezení tam bylo odjakživa? Ano, ta hodnota platí od počátku. Prostor pro web neomezujeme. Databáze 1 nebo 2 GB. Prostor pro mail je v ceně 5 nebo 10GB (dle varianty a možno přikoupit). |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0