Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
moom Profil |
#1 · Zasláno: 27. 3. 2012, 11:16:30
Lidi zlatí, prosím o radu. Mám kamaráda, který využívá webhosting
u nejmenované firmy a rozhodl se ho změnit. Problém je, že na novém webhostingu bude místo textpaternu využívat wordpress a bude mu trvat tak týden než vytvoří všechen nový obsah. No a během toho týdne by rád směroval návštěvníky na staré stránky a původní webhosting. Doména mu zůstane stejná. A já teď netuším jak převést doménu a objednat nový webhosting, když potřebuje tu stejnou doménu využívat než bude nový obsah připravený k zprovoznění. Jak si objednat webhosting s doménou, když tu stejnou doménu musím týden používat ještě než bude připravený nový obsah. Jsem z toho jelen, máte prosím nějakou radu. Jak postupovat? Prosím, prosím, prosím |
||
dranel91 Profil |
Např. WEDOS nabízí možnost objednání webhostingu (bez domény) s tím, že doménu si k nim můžete převést bezplatně později (vč. přenastavení DNS).
|
||
moom Profil |
#3 · Zasláno: 27. 3. 2012, 23:40:47 · Upravil/a: moom
Děkuji za radu. Koukám, že Wedos je nějaký levný.
Mně se tomu ani nechce věřit, že webhosting stojí jenom 25kč na měsíc. Není v tom nějaký háček? Na dexus mají webhosting za cca 200 Kč a to má jenom 100MB. To přece nemůže být takový rozdíl v cenách... A jak to prosím vlastně funguje. Objednám si webhosting, dostanu FTP účet nahraji si Wordpress, vytvořím obsah, který si můžu kontrolovat na nějaké webové adrese a až to bude finální tak teprve nechám zadat změnu DNS záznamů? Rozumím tomu správně? |
||
nemeja Profil |
U wedosu mám již několik webhostingů a jsem velmi spokojen, dalo by se říct neznám lepší hosting v poměru cena / výkon. I přesto, že jsem se ze začátku takto obával, mě překvapil. Jak to funguje, jen vyplníš krátkej formulář, zaplatíš a už si vše upravuješ přes uživatelské rozhraní. Pokud něco nevíš tak bud FAQ, nebo podpora ( taktéž na vysoké úrovni a s krátkou dobou čekání). Wedos můžu jedině doporučit.
Prakticky nainstaluješ si wordpress, jen místo domény, budeš používat IP adresu. A pak jen přesměruješ DNS |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0