Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Why Profil |
#1 · Zasláno: 2. 4. 2012, 20:37:09
Zdravím, prosím o radu - znáte někdo webhosting ideálně do 200 Kč/měsíc, který je stavěný na hodně navštěvovaný weby?
Myslím tím, aby unesl v nárazových špičkách návštěvnost třeba 1000 lidí za minutu... Jinak celkem denně třeba až 30-50tisíc. Není to žádná náročná aplikace, pár sql dotazů, postavený na nette a načte se do průměrně 80-100ms (teď je na wedosu)... Potřebuji poskytovatele, kterej s tímto počítá a nebude to padat, když nárazově příde více lidí (těch 1000/min třeba). Díky za tipy! |
||
wedos Hosting WEDOS Profil |
#2 · Zasláno: 3. 4. 2012, 11:03:17
Dobrý den,
u nás máte jakou variantu? Základní nebo Extra? Základní u nás zvládá 10-15 tisíc návštěv za den, Extra k těm 50 tisícům. Předpokládám, že větší návštěvnost nikdo na sdíleném webhostingu moc chtít provozovat nebude. To bude spíše na silný VPS neb na dedikovaný stroj, ale je to o optimalizaci a o tom co tam skutečně běží (a co se třeba nutně "tahá" z databáze)... Pomůže cachování, vygenerování html stránek apod. |
||
Ugo Profil |
#3 · Zasláno: 3. 4. 2012, 11:21:27
mě se ještě líbí onebit, řekl bych že je malinko rychlejší (ale zkušenosti s hostingama téměř nemám). nicméně s takovouto návštěvností bude jistě i dost příjmů na vlastní server takže bych šel touto cestou.
btw. 80-100ms .. to je nějakej nezkompilovanej FB ne? :D |
||
ShiraNai7 Profil |
#4 · Zasláno: 3. 4. 2012, 11:22:47
Onebit můžu určitě doporučit.. jsem tam už pár let a jsem maximálně spokojený.
|
||
Str4wberry Profil |
#5 · Zasláno: 3. 4. 2012, 11:33:33
A hostuješ tam web s 30 až 50 tisíci denními návštěvami?
|
||
wedos Hosting WEDOS Profil |
#6 · Zasláno: 3. 4. 2012, 14:53:54
Tohle je vše o návštěvnosti a o velikosti databáze a optimalizaci dotazů do databáze. Těch vlivů tam může být více. Výkonnostně se to potom může lišit dost zásadně. My výkonnostní problémy na webhostingu nemáme. Servery nepřetěžujeme a používáme značkové servery FUJITSU v blade verzích.
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0