Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
xxx9955 Profil |
#1 · Zasláno: 27. 1. 2013, 15:04:25
Ahojte. Mám problém s kontaktným formulárom na ic.cz. Po odoslaní formulára vypíše "Could not instantiate mail function.". Zjednodušený kód:
<?php $meno=$_GET['meno']; if($meno=='') {$stav_odoslania=2;} else{ $prijemca = "x@x.x"; $predmet = "Test"; $text = "meno"; require "class.phpmailer.php"; $mail = new PHPMailer(); $mail->IsMail(); $mail->IsHTML(true); $mail->CharSet = "utf-8"; $mail->From = $e_mail; $mail->FromName = $e_mail; $mail->AddAddress($prijemca); $mail->Subject = $predmet; $mail->Body = $text; $mail->WordWrap = 50; $mail->Send(); $stav_odoslania=1;} ?> <meta http-equiv="Refresh" content="2; url=sprava.php?stav_odoslania=<?php echo $stav_odoslania;?>"> |
||
Davex Profil |
Ta chyba by měla znamenat, že se e-mail nepodařilo odeslat funkcí
mail() . Mohlo by to být třeba tím, že používáš nedefinovanou proměnnou $e_mail a vznikne tak neplatná adresa odesílatele.
|
||
xxx9955 Profil |
#3 · Zasláno: 28. 1. 2013, 10:38:10
no pri zjednodušovaní kódu som to síce vyhodil ale je to tam...aj ak dám mail napevno, tak vypíše to isté
|
||
peteo Profil |
xxx9955:
ic-cz má nejaké problémy. domény tym.sk nefungujú vôbec. a zo správcov nikto nereaguje. |
||
xxx9955 Profil |
#5 · Zasláno: 28. 1. 2013, 11:12:06
tym.sk mi funguje(phpmailer tam nie je) a tá kde to riečim je okamzite.eu...funguje okrem toho mailu...inak na ďalšej o mám na tym kedysi išiel klasický mail() bez phpmailera a teraz nič...tak neviem...tiež sa mi neozyvaju...neviete o nejakom dobrom(vzhľadom na free) free hostingu, kde môže byť .sk?
|
||
peteo Profil |
xxx9955:
na tym.sk som skúsil upload, nejde nahrať ani bajt. e-maily z formulára mi to odosielalo v pohode (pokiaľ som tam ešte do 19.1.2013 mal stránky, ktoré sa mi podarilo uploadom zrušiť - všetky súbory zmenšení na 0 byte). takže neviem. pred tromi minútami po pokuse o upload: 552 Disk quota exceeded. skúste si tam nahrať nejaký bezvýznamný súbor (na tym.sk) a uvidíte, čo vám to povie. |
||
xxx9955 Profil |
#7 · Zasláno: 28. 1. 2013, 11:50:21
bez problemov ho aj spustim cez web...
|
||
peteo Profil |
#8 · Zasláno: 28. 1. 2013, 12:02:40
xxx9955:
z ftp klienta na ic.cz: Warning: ftp_put() [function.ftp-put]: /.htaccess: Disk quota exceeded in /var/www/ic/www/home/user/webftp/includes/filesystem.inc.php on line 1243 a pod tým: Checking files: Soubor .htaccess je v pořádku Transferring files to the FTP server: Soubor .htaccess nemohl být přenesen na FTP server |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0