Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SDP Profil |
#1 · Zasláno: 2. 7. 2014, 14:03:34
Dobrý den,
u koho by jste doporučili placený hosting cz domény firemního webu? Požadavky: povolené PHP 5.x, dobrá dostupnost (reálně dle zkušeností), dobrá nebo aspon přijatelná komunikace. Výhody: snadný převod z dosavadního hostingu. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Marschmallow Profil |
#2 · Zasláno: 5. 7. 2014, 19:30:12
SDP:
Například Wedos ve verzi NoLimit (Extra) |
||
SDP Profil |
#3 · Zasláno: 6. 7. 2014, 14:51:46
Díky,
dá se tedy obecně říct, že web s kterým si nechete hrát a zkoušet, ale má opravdu stabilně fungovat, se pod řekněme 1000Kč za rok s DPH včetně platby za doménu nedá dostat? Neberu v úvahu, že se nachomýtne slevová akce. |
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 6. 7. 2014, 15:15:29
SDP:
S takovými požadavky bude podle mě stačit jakýkoliv větší hosting. Třeba já mám pár domén u Gigaserveru a vesměs nebyly potíže, kdyby stačilo 100 MB, vejde se to do 300 Kč za rok (včetně .cz domény), nebo pak 500 MB nějak kolem 660 Kč ročně, a tak dále. |
||
aDAm Profil |
#5 · Zasláno: 7. 7. 2014, 11:30:59
tak tu verzi php by bylo vhodné specifikovat přesněji je totiž dost velký rozdil mezi 5.2-5.4 atd. a pokud je to appka na nové verzi bude mít třeba na staré velké problémy či naopak (použití deprecated funkcí atd.)
ale obecně lze říci jakákoliv hostingovka to zvládne. |
||
SDP Profil |
Jo, do 100MB se vlezem.
S tím php, nakonec by stačila jen funkce mail() nebo klidně nějaké už hotové řešení, pro obyčejný kontaktní formulář (kdo, komu, co a text zprávy). Pak možnost mít vlastní error stránku aspon 404 a přístup k access/error logům. |
||
Časová prodleva: 13 dní
|
|||
ONEbit_cz Hosting ONEbit.cz Profil |
#7 · Zasláno: 21. 7. 2014, 15:40:01
Dobrý den,
pokud jste si ještě hosting pro Vaši firmu nevybral, rádi bychom Vám nabídli služby webhostingu ONEbit.cz s jednou z nejlepších dostupností, kterou můžete na trhu najít. Více informací o našich tarifech naleznete zde: http://www.onebit.cz/cz/webhosting/ Dále máte možnost si vyzkoušet naše služby na jeden měsíc zdarma, při použití referenčního kódu ONEBIT-1M. Sám si tak bez rizika ověřte, že naše služby opravdu fungují a můžete si i otestovat naši technickou podporu. Těšíme se na spolupráci! Hezký den přeje webhosting ONEbit.cz |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0