Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
japlavaren Profil |
#1 · Zasláno: 9. 12. 2005, 19:33:27 · Upravil/a: japlavaren
iba ma tak zaujíma, keď by som chcel doménu napr: www.xxx.cz, viem, že to robí nic.cz a podobné služby. ale aj oni to musia nastaviť. chcem iba vedieť, ako alebo kde sa to robí?!
Ďakujem |
||
Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 9. 12. 2005, 19:52:29
už se to nedělá na nic.cz, ale u registrátorů, kterých je asi 12. Myslím, že třeba domeny.cz.
Dělá se to tak, že prostě vyplníš formulář. Narozdíl od minulosti, kdy se musel nastavovat primární a sekundární DNS server, už umožňují, že budou mít DNS záznamy u sebe. Jediné, co potřebuješ vědět, je IP adresa tvého hostingu. Normální lidé to v praxi řeší tak, že doménu objednají u provozovatele hostingu, který to (v rámci svého honoráře) odkliká za ně a zároveň zajistí funkčnost. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
japlavaren Profil |
#3 · Zasláno: 12. 12. 2005, 17:26:25
ďakujem
|
||
Časová prodleva: 24 dní
|
|||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 5. 1. 2006, 12:35:47
Ahooj,
takže přece jen něco, co se podobá mému tématu... :o) Prosím poraďte: když si nechám registrovat doménu, např. COKOLIV.CZ u nějakého registrátora, napr. DOMENY.CZ, a MÁM doma veřejnou IP adresu, můžu při registraci zadat svoji IP adresu a (když budu mít počítač zapnutý a poběží na něm např. Apache) ... ono to bude fungovat? Předem díky, Karlos |
||
Tower Profil |
#5 · Zasláno: 5. 1. 2006, 13:01:34
Velmi zjednodušeně ano, mám ale pocit, že se to již někde tady řešilo.
|
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 5. 1. 2006, 15:40:54
jestli jo, tak sorry všem ... ale já to prostě nenašel :o(
pls help... K. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0