Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
snazimse Profil |
#1 · Zasláno: 2. 3. 2016, 14:20:44
Zdravím všechny,
rád bych slyšel Vaše zkušenosti, jaký hosting máte aktuálně vyzkoušený, který má na klasický hosting vysoký výkon. Parametry PHP: min 256mb memory limit min 300s execution time min 10 php procesů rychlost připojení páteřní síť Nejvíc se mi zatím blížil c4.cz. Nemá někho hosting u forpsi, či active24 ,jak tam to vypadá? Děkuji za Vaše reakce! |
||
Kubo2 Profil |
#2 · Zasláno: 2. 3. 2016, 20:15:14
Ahoj,
ja mám aktuálne jeden web u WebSupportu a musím povedať, že prekonávajú moje očakávania. Parametre (či limity), ktoré si uviedol, umožňujú pomerne veľkú voľnosť pri prispôsobovaní (skrátka si tam môžeš nastaviť, čo potrebuješ, akurát v niektorých prípadoch treba priplatiť). Taktiež majú veľmi prehľadné administračné rozhranie + k hostingu sa dá pripojiť cez SSH. Podporujú samozrejme aj FTP, RSYNC a je možné si vybrať z niekoľko databázových softwarov. Čo som ešte vypozoroval, tak je možné nastaviť si verziu PHP vrátane PHP 7 a takisto spúšťať CGI skripty (Perl, Python). |
||
lionel messi Profil |
#3 · Zasláno: 2. 3. 2016, 20:40:58
snazimse:
Veľmi dobrú skúsenosť aj po stránke výkonu mám s hostingom yegon.sk, mínusom je však vyššia cena než u WebSupportu či nemožnosť použiť PHP 7. |
||
snazimse Profil |
#4 · Zasláno: 2. 3. 2016, 23:39:12
Kubo2: lionel messi:
Děkuji toto „k hostingu sa dá pripojiť cez SSH“ je netypické, to by se mi taky líbilo, málokdo k vidění u obyč.hostingu. Neurazte se pánové, lépe by pro mě byl spíše český hosting. Děkuji za reakce! |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0