Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
marvays Profil |
#1 · Zasláno: 7. 2. 2019, 08:34:42
Dobrý den. Máte někdo tip na webhosting pro maďarský web? Stavět a spravovat ho budu já z moravy, prodej zboží a správa produktů bude ze slovenska a prodávat se bude v maďarsku :) Nevím jestli existuje nějaký vícejazyčný hosting, který funguje u nás i v maďarsku? Přinejhorším bych to rozjel aspoň na slovenském . . . to už není tak daleko a domluvím se :)
|
||
weroro Profil |
#2 · Zasláno: 7. 2. 2019, 11:04:18
Osobne nepoznám multijazyčný (cháp, že si vieš prepnúť jazyk stránky) hosting. Spoločnosť WebSupport má ale svoje služby v SR, ČR aj v HU. Sú to ale samostatné weby s doménami danej krajiny.
Na websupport cz uplne dole v pätičke sú odkazy na ostatné krajiny. |
||
Tomášeek Profil |
#3 · Zasláno: 7. 2. 2019, 14:07:52
weroro:
„Osobne nepoznám multijazyčný (cháp, že si vieš prepnúť jazyk stránky) hosting.“ K čemu by ot bylo dobré? Záleží na umístění serveru/ů, ne jakým jazykem mluví web webhostera. marvays: Maďarsko je geograficky poměrně blízko, s rychlostí by neměl být výrazný problém. Není ale problém si to zkusit proměřit. Geograficky blízký hosting s mizernou konektivitou bude horší než vzdálenější hosting s dobrou konektivitou, atd. Pak jsou ještě možnosti typu AWS, atd. |
||
marvays Profil |
#4 · Zasláno: 7. 2. 2019, 14:20:04
Tomášeek:
„ne jakým jazykem mluví web webhostera“ no, zrovna v případě maďarska si myslím, že je to poměrně důležité :) „Maďarsko je geograficky poměrně blízko“ to jsem si myslel, jen sem potřeboval znát názory zkušenějších. Udělám to u blueboard. Tam mi zvládnou i .hu doménu. |
||
Keeehi Profil |
#5 · Zasláno: 7. 2. 2019, 20:55:59
marvays:
„Tam mi zvládnou i .hu doménu.“ To zvládne téměř kdokoli. Jestli nějaký hosting nezvládne libovolnou ccTLD, není třeba o něm uvažovat, jelikož to moc kvalitní hosting nebude. |
||
Jan Horak Hosting g-hosting.cz Profil |
Keeehi:
„Jestli nějaký hosting nezvládne libovolnou ccTLD, není třeba o něm uvažovat, jelikož to moc kvalitní hosting nebude.“ to je dost silný a nepravdivý tvrzení :) Právěže drtivá většina hostingů širokou nabídku ccTLD neřeší kvůli komplikovanosti registrace mnohých z nich. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0