Autor Zpráva
xbhy
Zdravím,

spolupracuji resp. dostal jsem zakázku na jednom webu, kde je WordPress, ale ten od Miowebu, tzn. je tam administrace Miowebu a pak ještě i administrace WordPress, která má ale různá Miowebem zavedená omezení. Na webu je e-shop a možnosti řešení od Miowebu nedostačují, nejde např. synchronizovat variabilní symboly s čísly objednávek a podobně.

Navrhl jsem tedy přechod na WooCommerce s tím, že nejprve bude nasazen v rámci provozu webu u Miowebu a teprve když se uvidí, že to vyhovuje, uteče se od Miowebu na standardní hosting. WooCommerce ale v administraci WordPressu, provozované Miowebem, nejde po instalaci aktivovat. (Zobrazí se lakonická hláška "Plugin woocommerce je nekompatibilní s Miowebem a nemůže být aktivován.")

Můj dotaz zní, jde to nějak obejít? Jde někde v kódu WordPressu upraveného Miowebem najít tu detekci instalace "nekompatibilních" pluginů a vypnout ji? Nebo by to stejně nemělo smysl, protože by servery Miowebu stejně WooCommerce neutáhly, popř. by to bylo porušením smluvních podmínek?

Díky:)

0