Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hkm Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 2. 2006, 16:09:19
zdravim vespolek,
potrebuji hosting, kde bude klasicke vybaveni (PHP, mysql) + GD knihovna, mod_rewrite a moznost menit si vlastni .htaccess. Prostor mi staci tak 500MB. Navic take potrebuji aby byla zarucena nejaka slusna konektivita (skoro zadne vypadky).. dival jsem se na http://superhosting.cz/webhosting-normal.php, Mate s nima nejake zkusenosti? Lze u nich menit .htaccess? |
||
Jirin Profil |
#2 · Zasláno: 11. 2. 2006, 16:28:17
Superhosting je clekem psolehlivy a myslim i kvalitni, neslysel jsem an nej zadnou kritiku. Mod_rewrite myslim nepoporuje, ale jisty si nejsem, radeji se poptejte na podpore, nebo nekdo tady, kdo bude mit zkus...
|
||
ProPilot Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 2. 2006, 16:51:50
podle mne je superhosting zbytecne prodrazenej.
obzvaste kdyz ti staci 500MB... ja bych na tvem miste se kouknul po necem jinym. |
||
Glacier Profil |
#4 · Zasláno: 11. 2. 2006, 22:58:39 · Upravil/a: Glacier
Tvoje požadavky splňuje BlueBoard, jsem s nima naprosto spokojenej.
|
||
Časová prodleva: 13 dní
|
|||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 25. 2. 2006, 05:42:59
a co tohle? - www.gigaserver.cz
500 MB - Mini Cena: 35.00 CZK * 500 MB prostoru pro Vaše stránky * 35 kč/měsíc * * hostování domény 2. řádu * možnost subdomény neco.gigaserver.sk * možnost subdomény neco.gigaserver.cz * * SMTP (pro odesílání pošty) * POP3,IMAP4 (pro příjem pošty) * Doménový koš * Neomezený přenos dat (traffic) * Technická podpora na ICQ, email a telefonu * * Správa účtu prostřednictvím administrace * Pomoc s převodem domény * Apache 1.3.26 * MySQL 5.0 * PHP 4.4.0-0.dotdeb.0 * IMAP4 * PhpMyAdmin 2.6.2 * 1x MySQL databáze * 1x FTP přístup * Neomezený počet subdomén 3. řádu * Unikátní FTP přístup do subdomén 3.řádu * Neomezený počet mailových schránek * Snadné nastavení přeposílání pošty * Webové rozhraní pro e-maily - Merak Mail Server * AwStats 6.4 * Údržba DNS záznamů * OS Linux Fedora Core 2 * Konektivita 100 Mbit/s |
||
Časová prodleva: 23 dní
|
|||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 20. 3. 2006, 10:49:41
|
||
mylan Profil |
#7 · Zasláno: 20. 3. 2006, 12:59:01
hkm: Superhosting možem len doporučiť. Mám s nimi veľmi dobré skúsenosti, zatiaľ nastal len jeden problém a ten bol vyriešený(bol to však moj špecifický problém, ktorý sa inému ťažko stane:-D).
Naozaj majú dobrú podporu aj celkovo. Mod_rewrite samozrejme podporuje, vlastný .htaccess... Predražený podľa mńa až tak nie je, maju kvalitnú podporu, ktorá odpovedá v priebehu 10min- hodiny... |
||
Sasa2002 Profil |
#8 · Zasláno: 22. 3. 2006, 08:38:16
Mylan: :-D :-D :-D
|
||
Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 22. 3. 2006, 10:01:22
web a freehostingů jsem několik, vyzkoušel, můj názor:
wz: padá, padá a padá .... co bych chtěl od freehostingu.....občas v záchvatu cenzury a hledání warezu smáznou i normální weby ic: zkoušel jsem,líbí se mi a na některé pokusné weby ho používám banán: rozhodně ne, šíleně pomalý...podpora vesměs žádná... forpsi: celkem spolehlivé, nepadá a rychlost je slušná, podpora je od určité doby horší,vyšší cena superhosting: slušná rychlost, v tarifu normal i pěkná cena, ale dost často výpadky (i půl hodiny jednou za dva až tři dny) czechia: spolehlivý hosting, nepadá, rychlost výborná, podpora slušná, trochu vyšší cena v porovnání s konkurencí, ale záleží na tarifu/výběru služby ostatní nebudu jmenovat .... protože některé ač placené pod úrovní webzdarma |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Vlad Profil * |
#10 · Zasláno: 14. 5. 2006, 13:58:03
[i]
Superhosting je velky superproblem ma li Vase stranka vetsi navstevnost budet mit vypadky 3 krat tydne. Zavolanim na podporu nic nevyresite, dostanete odpoved typu ozveme se Vam a potom uz Vam nezvedaji telefon musite volat s ineho cisla. HRUZA !!! |
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
Wally Profil * |
#11 · Zasláno: 5. 9. 2006, 12:04:53
Musím se přidat k předešlému názoru, superhosting.cz fakt už nikdy více. Podpora na úrovni wz.cz a výpadky trvající například celý den nejsou vyjímkou...
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Anonymní Profil * |
#12 · Zasláno: 27. 10. 2006, 00:31:38
ja mam stranky u DreamHosting.cz a jsem spokojen.
Poradi i treba s problemem, ktery jsem si vytvoril sam na mem webu. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0