Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Panther Profil * |
#1 · Zasláno: 23. 2. 2006, 21:20:19
Mam takovy problem, vzdy kdyz updatnu web, tak mi misto š, č, ť, ď atd. naskakaji ctverecky, jde to pak opravit pres webove rozhrani, ale je to prace navic, nevite cim by to mohlo byt a jak tomu zabranit, diky
|
||
PioNieR Profil * |
#2 · Zasláno: 23. 2. 2006, 21:32:16
kodovani ...
casto se mi to stava kdyz upravuji fajly, i kdyz mam kodovani spravne proste se to pri uploade pos..e proto radeji pouzivam &CODE; pro stredo europske znaky. |
||
quinux Profil |
#3 · Zasláno: 23. 2. 2006, 22:49:38
PioNieR
Při uploadu asi těžko, problém je už u Vás na compu. ;o) Panther Zkontrolujte si jestli se kódování dokumentu shoduje s charsetem. Nejčastěji se to stává, když upravujete stránky v notepadu, protože ten těch k´dování moc neumí (ale teď si nejsem jist, které přesně to je, tuším, že iso-8859-2). ;o) |
||
Jan Bříza Profil * |
#4 · Zasláno: 24. 2. 2006, 08:39:16
Rovněž může být problém u hostéra. Pokud je to na Vašem PC v pořádku a až po přesunutí se to začne špatně zobrazovat, pak má Váš poskytovatel webhostingu nastavené defaultní kódování, které může v některých prohlížečích přebýt nastavení ve Vašich stránkách. Požádejte ho, aby odstranil nastavení default charset a třeba to pomůže.
Nebo můžete přejít k nám:) www.novyhosting.cz. Máme akci 50 webhostingů na rok zdarma:) |
||
Panther Profil * |
#5 · Zasláno: 25. 2. 2006, 09:56:31
No notepad používám, ale nevím co myslíte tím kódováním dokumentu, kde ho můžu najít??
|
||
Panther Profil * |
#6 · Zasláno: 25. 2. 2006, 10:06:29
Uz jsem na to asi prisel, diky za pomoc...
|
||
Panther Profil * |
#7 · Zasláno: 25. 2. 2006, 10:09:26
Uz jsem na to asi prisel, diky za pomoc...
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0