Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Trevly Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 3. 2006, 00:39:15
Začal jsem prohlížet nabídky, protože zakládám nový hosting a domény.
Požadavky mám, PHP, MySQL a asi tak 100 -200MB. Narazil jsem na: http:// www. atlasweb. cz ve variantě Standart je to asi přesně co hledám. 500 Kc CZ doména 200 Kc COM doména (+DPH) 300MB 0,- Kc Pročetl jsem podmínky(nic závadného nenašel), ale přesto se ptám: Nějaké zkušenosti nebo na co si dát majzla? PS. Taky hledám někoho, kdo by mi pak pomohl převést data z 1 hostingu na 2. a přesměrovat ? (Nebo mi to udělá poskytovatel?) Děkuji za reakce |
||
Jan Bříza Profil * |
#2 · Zasláno: 7. 3. 2006, 11:25:29
Dobrý den, nechtlě byste 1000MB prosotru, PHP, MySQL, atd. za 0,- Kč? Na www.novyhosting.cz máme nyní akci 50 webhostingů na rok zdarma. CZ doména je u nás za 550,- Kč.
|
||
Sasa2002 Profil |
#3 · Zasláno: 7. 3. 2006, 17:23:59
Dávej si majzla na hostingy, které mají pochybnou minulost. Pročti nějaká fóra, nebo něco vygoogluj. Data si většinou musíš přestěhovat sám.
A taky záleží na požadavky, které od hostingu požaduješ. Jako traffik atd. Na ten atlasweb jsem se koukal a za to co nabízí pak další rok zaplatíš poměrně dost. Myslím, že by se dalo sehnat něco levnějšího i. Mimochodem teď zkouším novyhosting.cz a tak bych mohl pak poreferovat zkušenosti. ;) |
||
Tomáš Domanik Profil |
#4 · Zasláno: 7. 3. 2006, 18:33:04
Dobry den,
jest-li se nepletu tak na atlase je Standard za 249Kc/mesic, to je asi tolik co u nas (iSOL.cz), za 2 mesice za 500MB. V pripade ze nam poskytnete pristupove udaje, jsem ochotni Vam data prenest. Kontaktujte nasi podporu ohledne dalsich informaci. S pozdravem a pranim hezkeho zbytku dne Tomas Domanik. |
||
Trevly Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 3. 2006, 23:08:00
To Tomaš Domanik:
Pletete. Standart je v akci za 0 Kč na rok. |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Tomáš Domanik Profil |
#6 · Zasláno: 14. 3. 2006, 22:26:50 · Upravil/a: Tomáš Domanik
Nejaky link ?
Protoze na Atlasweb.cz - Standard, o tom neni nic napsano a v novinkach ( Atlasweb.cz - Novinky ), ktere jsou od roku '99 taky nic. Jedinej za 0Kc, je Free - 15MB. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0