Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kermo Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 5. 2006, 15:27:50
Dobrý den,
před několika lety jsem vybral ACTIVE24 jako hostingovou společnost u které jsem očekával profesionální přístup a ne jako tehdy u PSA atd. Bohužel situace se změnila a ACTIVE24 posledních několik měsícu už neodpovídá mým představám o profesionální společnosti a podpora skoro vůbec nefunguje (odpověď na mail trvá přes 3 dny, na chatu vždy všichni operátoři obsazeni i půl hodiny a telefon to samé i při čekání přes 15-20 minut). Momentálně modernizujeme stránky a potřeboval jsem jelikož máme více domén, aby každá z nich směřovala do vlastního adresáře a ne aby to byl jen alias. Bohužel toto na ACTIVE24 podle operatora neuměj a ke každé doméně musí být zvlášt hosting. Takže prosím doporučte flexibilní a profesionální hostingovou společnost která umí vyjít vstříc. Jedná se o stránky www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz které mají momentálně: Návštěvnost: 1500 uniques/den, v lete pres 3000 Počet souborů: 8 787 Velikost obsazeného prostoru: 268,96 MB Objem přenesených dat: 04/2006 28 166,56 MB Potřebujeme: - databáze MySQL - několik oddělených databází - přístup k databázi z vlastních IP adres - neomezený přenos dat - diskový prostor pro www/email/databaze - cca 1000 MB - vlastní nastavení chybových stránek - vlastní nastavení souboru .htaccess pro každý adresář - stránky mají několik jazykových verzí na jiných doménách takže bychom potřebovali, aby každá doména směřovala do jiného adresáře (FTP) - nejdůležitější podmínka. - automatické neomezené domény III. řádu - statistiky přístupů (např. AWStats) - 4 domény (1 hlavní + 3 aliasy) jsou hostované u ACTIVE24, takže všechny by se měli převést na jiné DNS (nebo i vše ostatní) s maximálním výpadkem 24 hodin - momentální cena placená u ACTIVE24 za hosting je 5000 Kc / rok Děkuji za pomoc. |
||
Leo Profil |
#2 · Zasláno: 8. 5. 2006, 15:32:11
Zkuste tyhle pozadavky jako poptavku rozeslat na ruzne webhostingy, at vam daji cenu :-) Osobne prechazim na www.webmade.cz, ale netusim, jestli treba poskytuji pristup k MySQL z vlastnich IP adres, nepotrebuju to, Leo
|
||
Václav Martinovský Profil |
#3 · Zasláno: 8. 5. 2006, 15:38:56 · Upravil/a: Václav Martinovský
Dobry den,
vsechny Vase pozadavky umime splnit. Pokud mate zajem se domluvit na spolupraci, poslete mi nejaky kontakt na Vas nebo mi napiste na info@coolhosting.cz, pripadne zavolejte (kontakty jsou na webu www.cool-hosting.cz). Individualni pristup je samozrejmosti, presun domen je samozrejme mozne vyresit bez vypadku a Vasi navstevnici nic nepoznaji :). |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Danburger Profil |
#4 · Zasláno: 12. 5. 2006, 12:28:23
webhosting Active24 má problémy se serverem a proto tento hosting bude končit. Je to sice škoda, byl to nejlepší chosting v ČR. Ale pokud chcete profesionální hosting, tak doporučuju www.interhosting.cz. Má všechno co chcete. ;)
|
||
Václav Martinovský Profil |
#5 · Zasláno: 12. 5. 2006, 15:21:52
webhosting Active24 má problémy se serverem a proto tento hosting bude končit. Je to sice škoda, byl to nejlepší chosting v ČR. Ale pokud chcete profesionální hosting, tak doporučuju www.interhosting.cz. Má všechno co chcete. ;)
Jestli to nebylo mysleno jako ironie, tak doporucuji prestat s pitim :). |
||
Matěj Kloubek Hosting cesky-hosting.cz Profil |
#6 · Zasláno: 12. 5. 2006, 15:38:31
Danburger
Docela by mě zajímalo z čeho vycházíte, když píšete, že Active 24 bude končit. Máte nějaký zdroj? Pokud vím, tak se Active 24 nechystá s poskytováním webhostingových služeb skončit, pouze probíhají změny tak, aby vyhovovaly jejich systému. To, že má každý hosting někdy problémy je běžné a na základě velkého problému s e-maily, které měli nedávno nemůžete usuzovat, že budou s hostingem končit. Active 24 se možná bude stěhovat do zahraničí, bude levnější mít veškerý HW i pracovníky na jednom místě, ale služby budou poskytovat nadále. |
||
Leo Profil |
#7 · Zasláno: 12. 5. 2006, 15:41:11
Active 24 mel problemy s emaily i tento tyden, kdy to chvili nebralo nove emaily k odeslani (neco o plnem disku nebo tak neco) a pak DLOUHO cekaly ve fronte. Leo
|
||
Matěj Kloubek Hosting cesky-hosting.cz Profil |
#8 · Zasláno: 12. 5. 2006, 15:51:37
Leo
Občas se u nás problém s e-maily také vyskytne a můžu říci, že když je problém delší, mohou se e-maily doručovat i několik hodin. Jestliže Active 24 nepojedou maily jeden den, tak fronta, která se vytvoří, musí být obrovská. |
||
Časová prodleva: 14 dní
|
|||
vojtech Profil * |
#9 · Zasláno: 26. 5. 2006, 19:57:39
Souhlasím s Active24 je mizernej hosting!!!
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0