Autor Zpráva
kat
Profil *
Máte někdo zkušenosti s ic.cz? Hodil jsem si tam včera stránky a nejede mně proxy, sessions mi blbnou a celý je to hrozně pomalý. Co říkáte vy na ic.cz?
kat
Profil *
ty sessions - pokud uložím něco do $_SESSION['user'] a pak to vyhodím, ukáže se mně Array
Casero
Profil
Co říkáte vy na ic.cz?
co bys chtěl o hostingu zdarma???...
Peca
Profil
kat
Zkus print_r($_SESSION['user']); user má možná nějaké speciální vlastnosti.
kat
Profil *
asi bude dělat problémy $GLOBALS['user'], možná máte pravdu, že má nějaké speciální vlastnosti, nebo se jim míchá $GLOBALS['user'] se $_SESSION['user']
:-/
kat
Profil *
tak u toho, komu se míchají globální pole teda nebudu ! Vřele Vám nikomu nedoporučuji ic.cz, pokud nechcete stratit nervy.
souki
Profil
ic.cz je hosting zadarmo. Vzhledem k tomu, že nabízí velký prostor a velké množství nasgavení má logicky i hodně uživatelů. A proto je pomalé. Ale co by si nechtěl za 0 Kč. Pokud chceš 100% funkčnost, zaplať si hosting. Zase taková investice to není. Nebo si udělej server ze svého PC. Tam budeš mít plnou kontrolu.
Ale nechci se ic.cz zastávat... Sám jsem od nich odešel po 5-ti minutách testování na placený hosting.
WanTo
Profil
kat
Nemáš spíš chybu v PHP skriptu?
kat
Profil *
myslím že ne, kontroloval jsem to echem.
Uložil jsem $_SESSION['user'] a nechal si to vypsávat. Zobrazovalo se to správně dokud jsem nepracovat s $GLOBALS['user'], do kterého jsem uložil další vnořené pole a od tohoto okamžiku se mně zobrazovalo $_SESSION['user'] jako "Array"
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.