« 1 2
Autor Zpráva
Jiří Šuhájek
Dobrý den, nechtěl jsem sem psát nabídku protože jsem to chtěl nechat na uživatelých, ale koukám, že je tu také reklama tak Vám rád nabídnu náš hosting www.ceskeweby.cz, pokud by jste chtěl můžete si služby i ozkoušet. Mějte pěkný den
Inpocasi
Jiří Šuhájek
Předpokládám že ty hostingy co tam máte nikdy nestály tolik jak uvádíte ve škrtlých cenách, cenově normální, design a přehlednost nic moc, ke všemu dopisované malé hvězdičky, hned si to objednám*

*pouze za předpokladu že to bude zadarmo
Jiří Šuhájek
Dobře předpokládat to samozřejmě můžete, alespoň se nesnažím Vám nacpat hosting který nefunguje, jinak co se týče designu myslím si, že asi záleží na kvalitě a ne na designu, ve vašem požadavku na hosting jste se neptal na design nabídky :-)) Hezký zbytek večera a až Vám nějaký hosting nabídne zadarmo to co se nabízí u ceskeweby těším se až mi o tom napíšete. Stejně by mě ale zajímalo kde jste vzal to, že by jste ho bral zadarmo to se mi moc líbí když někdo něco napíše a totálně o službě vůbec nic neví, já bych nikdy nenapsal o žádném hostingu, že bych ho bral jediné zadarmo, také jsem před pár lety dělal weby a hostoval na různých hostinzích, ale nikdy bych nenapsal že bych ho bral zadarmo dokud bych nevěděl, jakej fakt je :-))) no i když každej by bral dobrej hosting zadarmo to je fakt :-)))))
Petr Benešovský
Dobrý večer,

Jiří Šuhájek
nesnažil jsem se o reklamu, ale o nabídku služeb dle požadavků uživatele Inpocasi. To, že naše služby nevyhovují jeho potřebám samozřejmě respektuji.

S pozdravem

Petr Benešovský
ONEbit.cz
Inpocasi
Když jsem teď prohledával hostingy na internetu našel velmi výhodný hostingy cena/výkon

http://www.cz-online.com

Co si o nich myslíte vy?
Inpocasi
A ještě taky co si myslíte o www.vshosting.cz
libkli
Profil *
Vím o hostingu do 200,- měsíčně 30gb místa, 750gb měsíčně traffic, Více info na mailu libkli@seznam.cz
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0