Autor Zpráva
Conp
Profil *
Chtěl bych si nechat poradit od někoho kdo řešil podobný problém. Chci webhosting služby jako poskytuje Český Hosting, jediná věc, která mi však u nich chybí je podpora souboru .htaccess pro mod_rewrite. Mod_rewrite samozřejmě jede, ale pokud chci generovat .htaccess automaticky sám tak nemůžu. Maximálně vždy zaslat požadavek emailem na admina aby mi vytvořil nové pravidlo. Pokud nenajdu hosting za relativně stejnou cenu (vyšší ne) tak nakonec půjdu k Českému hostingu. Reference na ně jsou víc než dobré. Uvažoval jsem o ********, ale rozmyslel jsem si to hodně rychle. Sice to vypadá na bůhví jak skvělý hosting, mají to co by se mi hodilo za levný peníz, ale co jsem se všechno dozvěděl o podpoře mě prozatím odradilo.
Jiří Šuhájek
Dobrý den, mrkněte na naší nabídku www.ceskeweby.cz podpora Vašich požadavků zde je, můžete si nás nezávazně vyzkoušet, pokud se pro hosting rozhodnete máte možnost platit i měsíčně, což si myslím, že je k zákazníkovi fér.
Casero
http://www.ceskeweby.cz už podruhé s tou čárkou :-D
Jiří Šuhájek
Moc se omlouvám, už jsem to opravil, jsem trubka :-))
Vít Dlouhý
Nethost.cz
Conp
Profil *
Děkuji za informaci. Právě si to studuju, docela se mi to zamlouvá. (navíc ta probíhající akce s doménou)
Casero
Jiří Šuhájek
a v čem je ta výhoda vašeho hostingu??..100% dostupnost??...určitě?...taky uvažuju o všemožných hostinzích, a jak sem zjistil, tak se prej nevyplácí šetřit, ale stejně nevým..včem je rozdíl, mezi levným a drahým hostingem, když mají stejné fce...
Jiří Šuhájek
Ano myslím si že dostupnost je jednou z důležitých priorit, další prioritu vidím v těchnické podpoře, u spousty firem se stává, že prostě naberou lidi a na zákazníky pak buď nemají čas a nebo prostě mít čas nechtějí což je dost zarážející, samozřejmě free hostingy jsou také fajn, sám jsem prošel pipni a hostingem zdarma už před několika lety a pokud začínáte není to špatné, pro profesionální práci je ale placený hosting daleko lepší :-) a když vezmu ještě moji zkušenost s jedním placeným hostingem u nás tak to bylo právě tak jak píšu nabírali, nabírali a pak se na lidi prostě kašlalo, to opravdu není profesionální práce.
Conp
Profil *
Ještě by mě zajímalo jak je to s moduly pro XML/XSLT u PHP5 (pripadne PHP4) na tomto hostingu? Jsou dostupné a případně které?
Jiří Šuhájek
Samozřejmě, pokud chcete stačí když mi napíšete mailík(suhajek@ceskeweby.cz) a já Vám poskytnu přístup buď k doméně, nebo k subdoméně a můžete si všechno vyzkoušet, subdoménu Vám nechám jak dlouho budete chtít, vč. případné databáze. Detailní info k modulům bych Vám hodil také následně do mailíku. Jinak na serverech je dostupný DOMXML pro PHP4 a SimpleXML pro PHP5. Pokud by jste chtěl vědět konkrétní knihovny napište prosím jejich název a zkontrolujeme je zda jsou v kompilaci.
Jaroslav Hájek
Profil *
My hostujeme u gringo.cz a zatím jsme spokojeni. Mají technickou podporu, která reaguje docela rychle a vychází vstříc i při řešení našich individuálních požadavků (adresářová struktura, zálohování, htaccess).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0