Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Šlaha Profil |
#1 · Zasláno: 2. 3. 2005, 20:19:53
Dobrý den, co si myslíte o hostingu u blueboard?
|
||
Marty Profil |
#2 · Zasláno: 2. 3. 2005, 20:27:50
No tak jsem se na to díval, a nějak zvlášť mě to neuchvátilo.
Ceny hostingu jsou docela dobrý, ale už jsem viděl levnější hosting, stejně tak i zřízení a údržba domény. Docela mě ale udivilo, že jsem tam nikde nenašel procentně vyjádřenou dostupnost, to by mě asi zajímalo jako první. Nebo jsem jen špatně hledal. |
||
Časová prodleva: 28 dní
|
|||
Medhius hosting.blueboard.cz Profil |
#3 · Zasláno: 30. 3. 2005, 10:15:22
Máte pravdu, tuto informaci bychom tam měli doplnit. Už se také stalo. Jen pro informaci, dostupnost máme 99,86%
|
||
DoubleThink Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 3. 2005, 13:52:33
Vždycky mě udivuje, jak hostingy uvádějí dostupnost na 2 někdy i na 3 desetinná místa. Je to trochu alibismus tvrdit, že si to necucám z prstu.
I kdyby ne - je to zcela bezcenná informace (pokud mi to nesdělí věštecká koule na rok dopředu). |
||
Šlaha Profil |
#5 · Zasláno: 30. 3. 2005, 13:56:44
Takže jak to teda vidíte? Ten hosting.
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Medhius hosting.blueboard.cz Profil |
#6 · Zasláno: 4. 4. 2005, 01:44:36
Já si to ale opravdu necucám z prstu, vycházím z nezávislých statistik na http://mereni.kyblsoft.cz
Ale ano, opravdu tato informace nemá přílišnou důležitost. |
||
Yuhů Profil |
#7 · Zasláno: 4. 4. 2005, 12:10:19
Já teda musím říct, že jsem si hosting na blueboardu vybral jako svůj záložní hosting v případě, že by se něco stalo tady s xhostem (což sice nepředpokládám, ale jistota je jistota). Už tam mám i založený účet, aby v případě nouze stačilo jenom prohodit DNS záznam.
Důvod, proč jsem si vybral hosting.blueboard.cz je ten, že vím, že stejný provozovatel dělá celý blueboard (ankety a spol.) a to mi přijde jako docela slušná reference. Jsem spokojený s rychlostí odezvy supportu. |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0