Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pyty Profil |
#1 · Zasláno: 7. 3. 2005, 14:26:09 · Upravil/a: pyty
poculi ste, ze site robi nejake radikalne zmeny ??
prisiel mi dnes mail s tymto obsahom : Vážení uživatelé, v ramci provozu freewebhostingu SITE.CZ a dalších domén Vám zasíláme tento email s informacemi o novinkách u nás (s tímto druhem emailů jste souhlasily při registrací u nás). Novinky: 1) V souladu s posledními omezeními v našem registračním procesu a následnými vašimi reakcemi (prováděné průzkumy uživatelů) jsme došli k finálnímu roztřídění expirací vašich kont: - neplatící konta registrovaná před 1.3.2005 mají nastavený program Demo s expirací do 30.4.2005 - neplatící konta registrovaná po 1.3.2005 mají nastavený program Demo s expirací do 30.6.2005 - každé nově registrované konto bude omezeně aktivní vždy do posledního dne následujícího čtvrletí po registraci Bohužel velké procento uživatelů zneužívá našich bezkonkurenčních hostingových podmínek k hostování nevhodného obsahu, přetěžování našich serverů, atd. a donutilo nás provést bod 1. Abychom ty uživatele, kteři chtějí mít u nás nadále své stránky a nezneuživají našich služeb timto opatřením neztratili, zavedli jsme bezkonkurenční placený hostingový program Lite, který je možné pořídit za 16 Kč měsíčně (195Kč ročně) s prostorem 200MB (více informací na našich WWW stránkách). Pokud tedy chcete u nás mít své stránky nadalé hostovaný, předplaťte si tento (nebo jiný program) nejpozději tak, aby 30.4.2005 byl u nás aktivován (tedy uhrazen). Všem nezneuživatelům našich služeb se tímto omlouváme a věříme, že takto minimální hostingový poplatek si může dovolit uhradit každý komu na jeho (i třeba nevýdělečném, dobře dostupném) projektu u nás záleží. 2) U všech neplatících jsme zavedli, že při registrací nového webu na našich doménach 3 úrovně (site.cz,mysteria.info,kgb.cz, fbi.cz,webzdarma.info,borec.net,muzika.cz) máte k dispozici pouze 10MB prostoru. Zbývajících 190MB prostoru je k dispozici pro poštu nebo weby hostované na vaší doméně nasměrované k nám. Toto omezení je zavedeno z důvodu, že si někteří myslí, že když si zaregistrují u nás web, nemusí si ani hostovat stránky, a rovnou k nám mohou nahrát soubory ke stažení (např. nelegální MP3, atd) - o tyto uživatele nemáme zájem, a tímto je omezujeme (opět se omlouváme legálním uživatelům). 3) Na noc z 11.3.2005 (od 23:50) na 12.3.2005 plánujeme 2 hodinovou odstávku našich služeb z důvodu nutných upgrade našich serverů. Postupně tedy budou některé služby nedostupné. Běh pošty nebude omezen. Děkujeme za vaší pozornost věnovanou tomuto emailu a děkujeme že využíváte našich služeb. S pozdravem, Provozovatelé - OS Reflex neviete co to ma znamenat ? tada myslim nejako polopatistycky vysvetlit, lebo ja tomu vobec nerozumjem... |
||
Marty Profil |
#2 · Zasláno: 7. 3. 2005, 14:36:23
No já to pochopil tak, že odteďka budeš mít k dispozici jen 10MB prostoru, pokud budeš chtít víc tak jim musíš zaplatit. A pak ještě že pokud máš u nich už registrovanej hosting, máš čas do 30.4. než ti ho vypnou(pokud si to neprodloužíš, nezaplatíš ???).
Ten dopis je ale napsanej dost zmateně, moc se v něm nedá orientovat, radši bych se optal na helpdesku. |
||
Spikee Profil |
#3 · Zasláno: 7. 3. 2005, 18:20:46
pyty
Na site.cz, bolo upozornenie už dávnejšie, preto som so svojou stránkou prešiel na wz |
||
meca Profil |
#4 · Zasláno: 7. 3. 2005, 18:25:19
Je teda napsanej dost zmateně, ale myslim, že to je jak řikal Marty... Sem si na začátku řikal, že v tom nákej fígl bude ;) ...
|
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
p8ant0m Profil * |
#5 · Zasláno: 15. 3. 2005, 19:35:06
Já jsem jim psal e-mail a oni mi to vysvětlili.
Stručně: Protože byl systém přetěžován a bylo zneužíváno nadprůměrně velkého prostoru (200 MB), byly zablokovány všechny nové registrace. Později to udělali tak, že si u nich můžeš hostovat stránky jen do posledního dne následujícího čtvrtletí od dne registrace (minimálně 3 měsíce, maximálně 6 měsíců), pak musíte přejít na placenou verzi nebo vám to smažou. Já jsem tam měl stránku phantom.site.cz, ale jak jsem se to dozvěděl, hned jsem utekl zpátky na webzdarma. (phantom.czweb.org. |
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
thomas Profil * |
#6 · Zasláno: 22. 3. 2005, 21:43:46
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0