Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
T1000 Profil |
#1 · Zasláno: 23. 1. 2007, 20:54:35
Máte někdo zkušenost s profesionálním hostingem od profitux.cz?
Mám stránky na webzdarma a tam mají buhužel malý limit v připojení na databázi (už několikrát mi to napsalo chybu: "Too many connections"). Potřeboval bych hlavně vědět, jestli je toto na profituxu lepší. Jen tak pro představu mám denní návštěvnost 30 lidí, ale chtěl bych samozřejmě vyšší, aby to utáhlo asi 10 lidí najednou připojených. |
||
souki Profil |
#2 · Zasláno: 23. 1. 2007, 22:52:44
Bez problémů.
|
||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 24. 1. 2007, 00:00:41
T1000
Pokud vím, jede tam kolega Yo'sarin. |
||
T1000 Profil |
#4 · Zasláno: 24. 1. 2007, 09:55:50
takže profitux je dobrý server i levný? Jak je možné že některé hostingy jsou tak drahé a některé zas levné ( je to ve velikosti místa).
Na profitux mají možnost buď php 4 a mysql 4 nebo php 5 a mysql 5. Co mám zvolit? Nenašel jsem co mají na webzdarma, myslím si že php 4 a mysql 4, ale nevím (bojím se aby mi ty skripty na profituxu jely). |
||
souki Profil |
#5 · Zasláno: 24. 1. 2007, 09:57:43
Profitux je dobrý. Můj subjektivní dojem ale je, že trpí lehce větší latencí. Ale to se mi možná jenom zdá.
|
||
Hofy Hosting savana.cz Profil |
#6 · Zasláno: 24. 1. 2007, 17:22:33
T1000: proc je nektery hosting drahy?
1. maji mene VR hostu/server a dane servery jsou znackove (drahe) 2. nebo maji prebujely tym a o 3000 VR hostu se stara 15 techniku 8 obchodniku, 4 reditele 3. nebo proste rejzuji uplne nehorazne 4. kombinace 1-3, ale vetsinou je to jen kombinace 1-2 (ma osobni zkusenost) proc jsou levn ehostingy levne? 1. dela to studentik na svem desktopu 2. maji maly tym lidi (majitel + technik) 3. dotuji to a az budou mit vice zakazniku, zvednou ceny U techto levnych je to jinej pes, jina ves, jeden je studentik, druhy to dotuje, treti zas ma sice dobre servery ale zas to dela taktez sam a tudiz pri problemu se hodiny nikam nedovolas a nikdo to neresi V 90% ale ber to tak, ze na drahem hostingu u renomovane firmy budes mit rychly, stabilni webik a u levnych na 50% budes mit problemy. Jsou svetle vyjimky a to vetsinou dokud nemaji vice jak 1000 VR hostu, pak je totiz aby to jelo stabilne nutna investice cca 1 mil Kc a to z 1000 VR hostu po 15,- Kc mesicne nejde utahnout. :) |
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
YoSarin Profil |
#7 · Zasláno: 31. 1. 2007, 19:24:42
S tím profituxem - já jsem spokojenej, protože mým (čistě soukromým) potřebám plně vyhovuje. S tou latencí má souki IMHO pravdu - občas to trochu trvá, ale jak říkám - za ty peníze a pro moje potřeby je to naprosto v pohodě.
Zařizoval jsem si měření přístupnosti na kyblsoftu (nebo kde) ale nějak jsem zapomněl link... :-) |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0