| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| zzuzu Profil |
#1 · Zasláno: 31. 1. 2007, 15:18:45
Ahoj, skoro rok jsem u xhostingu, ale upřímně, u nich moc spokojená nejsem, tak se poohlížím po novém. Parametry by měli být asi takhle:
Prostor: více jak 1GB Přenost dat: min. 25GB emaily: více než jeden-min. 50MB dohromady mysql: min. 3 podpora php, jsp a nebyla by ani špatná ASP, ale to není v podmínce. zálohování cena: do 150kč platba: raději měsíce max. půlročně. možná změna 401, 403, 404,... stránek podpora neomezený počet aliasů, 3. domény vedení DNS, abych se o to nemusela starat Díky předem za pomoc. :) |
||
| bertik Profil |
#2 · Zasláno: 31. 1. 2007, 16:12:37
Doporučuji gigaserver.cz tarif Online. Mám u nich web a jsem nadmíru spokojen Vellmi dobrý je také station.cz
|
||
| zzuzu Profil |
#3 · Zasláno: 31. 1. 2007, 16:50:54
Ten gigaserver vypadá slibně. Když už, tak bych volila tarif Hyperpower. Ale vůbec tam nepíšou nic bližšího...třeba co podpora PHP? Ta je asi jasná, co? A co ASP? Jinak...ta databáze od nich je kvalitní? Potřebuju ji na forum a galerii a dají se do ní odeslat data již vytvořená? Protože nechci zakládat nový forum...jen tam celej web i s forem a galerií přesunout.
|
||
| DJ Miky Profil |
#4 · Zasláno: 31. 1. 2007, 18:06:16
zzuzu
PHP podporují, ASP ne. Databáze je normální, import funguje (mají phpMyAdmina). |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0