Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 3. 2005, 19:38:15
Chci si zařídit doménové jméno, které by vycházelo z mého osobního jména (Petr Spálenecký). Co myslíte, že je nejlepší?
petrspalenecky.cz petspa.cz nebo něco jiného, např. pspalenecky.cz spetr.cz ... Co vy na to? Na nejdelším tvaru se mi líbí, že obsahuje celé jméno a asi nebude problém si ho zapamatovat, pokud někdo zná mé jméno. Na druhou stranu je otrava psát tolik písmenek. petspa.cz je na druhou stranu pěkně krátké, ale pro někoho to může znít skoro jako "šifra" :) Co byste doporučili? |
||
Marty Profil |
#2 · Zasláno: 22. 3. 2005, 19:42:37
Ten dlouhý název bych vynechal. Uživatelům by se to špatně pamatovalo.
Ten druhý(petspa.cz) mi příjde nejvhodnější, jednak se dobře pamatuje, dobře to zní a při psaní na klávesnici se ani nemusí příliš přebíhat. O vybírání jména pro doménu bylo napsáno spousta článků, stačí si jen vybrat. Nejlepší výběr bych viděl na nějakou krátkou, lehce zapomatovatelnou přezdívku(výborným příkladem je podle mě pixy.cz). |
||
Hanz Profil |
#3 · Zasláno: 22. 3. 2005, 19:46:05
Anonymní
Já se zase přikláním k petrspalenecky.cz Mi se to zdá jako lépe zapamatovatelné. Je to sice dlouhé, ale co se dá dělat. |
||
Oswald Profil |
#4 · Zasláno: 22. 3. 2005, 19:47:36
Mě se líbí spetr.cz, ale dej si bacha, aby Tě pak nezažaloval Seznam.cz .-)
|
||
Šlaha Profil |
#5 · Zasláno: 22. 3. 2005, 20:06:06
Nebo petrs.cz. Mělo by to výhodu v tom, že křestní jméno je první a "S" jako příjmení po něm.
|
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 22. 3. 2005, 20:07:25
Něco jako pixy.cz nepřipadá v úvahu, protože podobnou zaběhlou přezdívku nemám a potom chci, aby doména působila pokud možno formálně (není pro kamarády). Ach jo, proč mám tak dlouhé jméno :(
|
||
Karlos Profil * |
#7 · Zasláno: 23. 3. 2005, 22:30:19
jojo, souhlasim s Slahou, petrs.cz zni fak dobre.
|
||
mgiel Profil |
#8 · Zasláno: 23. 3. 2005, 23:20:00
no a co uplne neco jineho ,kdyz to ma pusobit formalne ...
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0