Autor Zpráva
Pavel Vlček
Profil *
Dobrý den. Co to znamená
250Mb s 250Mb měsíčním provozem.
Nechápu to. Chápu, že dávají 250 mb, ale to ostatní ne. Díky.
Oleg
pravdepodobne mesicni prenos dat ?
Pavel Vlček
Profil *
Díky. Taky by mohli v Česku vymyslet free web hosting s neomezeným prostorem. V zahraničí je jich zpousta.
FiryCz
Pavel Vlček
Něco takového tu už bylo, ale protože to lidé zneužívali....
Pavel Vlček
Profil *
Líbil se mi jeden zahraniční webhosting zdarma s neomezeným prostorem, ale bojím se registrovat, protože moje znalost Angličtiny není nejlepší.
Pavel Vlček
Profil *
Ještě dotaz. Nevíte, zda-li je hosting http://www.hostultra.com/ opravdu úplně, ale úplně zdarma? Líbí se mi to, že má neomezený prostor a doménu druhého řádu.
tedy
www.mojeadresa.com

Díky.
Oleg
Pavel Vlček:

opravdu, kdybych vedel tak bych rekl pravdu, ale bohuzel nevim :)
TCH
Pavel Vlček
Je zdarma ale pokud chceš doménu druhého řádu tak si ji musíš zaplatit, na stránky ti dají reklamu, pokud budeš chtít MySQL tak musíš zaplatit za její aktivaci. Nevím ,možná ještě něco je v tý licenční smlouvě ale já osobně bych tam nechodil :/
Pavel Vlček
Profil *
Já potřebuji nějaký webhosting zdarma možná i domény úrovně 3, který má alespoň 500 mb. Může být i slovenský.
Díky.
DJ Miky
Pavel Vlček
U toho freehostingu musíte platit za MySQL databázi jednorázově 5 $ a pokud se chcete zbavit vkládaných reklam, pak 25 $ (ročně).

Potom ještě doporučuji pročíst si podmínky, kde se například píše, že nemůžete nahrát soubor větší než 1 Mb (a pokud tím opravdu mysleli megabit, tak ne větší než 125 KB).
DJ Miky
Pavel Vlček
www.pipni.cz - ale připrav se na výpadky a nedostatek místa na disku.
Pavel Vlček
Profil *
Já myslel, že pipni.cz je placený webhosting. Teď jsem překvapený.
DJ Miky
Pavel Vlček
Je tam i free varianta, ale kvalita tomu plně odpovídá... Dobře si rozmysli, jestli to za to opravdu stojí.
Pavel Vlček
Profil *
Já tam vidím pořád k placenému hostingu, ale v registraci to taky nemůžu najít, pak je tam nějaké demo a aplikace. Chtěl bych to vyzkoušet. Ale nevím, jak se registruje.
TCH
Normálně to registruj jako placenej ale když budeš vybírat hostingový program tak zvol FREE.
Ale musíš si od nich koupit doménu...

0