Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
samlep Profil |
#1 · Zasláno: 9. 8. 2007, 15:30:05
Hledám hosting pro startující projekt a uvažoval jsem mezi těmito variantami
1) Savana - Savana 500 (můj favorit) 2) Forpsi - DYNAMIChosting 3) možná něco jiného, poraďě Co si mám vybrat? |
||
armin Hosting armin.sk Profil |
#2 · Zasláno: 9. 8. 2007, 17:28:38
|
||
Sakrament Profil |
#3 · Zasláno: 9. 8. 2007, 18:24:25
Neni Hofner nemocnej? Mozna je na dovolene, tak snad se tam dostane k netu nekde v internetove kavarne. Takova prilezitost pro dalsi PR...
Sry za OT, ale zacinam mit plny zuby loby hostingovych spolecnosti zde v diskuzi. |
||
Oleg Profil |
#4 · Zasláno: 9. 8. 2007, 18:27:01
|
||
Dero Profil |
#5 · Zasláno: 9. 8. 2007, 19:06:25
samlep: http://www.cool-hosting.cz/ (mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti)
Sakrament: Díky za názor, třeba si dotyční začnou uvědomovat, že ta jejich "zábava" obtěžuje. |
||
Hofy Hosting savana.cz Profil |
#6 · Zasláno: 10. 8. 2007, 17:30:35
Nekdo tu dela slusnou cenzuru a to ikdyz jsem nic neporusil, toto forum je hodne zvlastne vedene.
Sakrament nerejpej..kdyz reaguji - VADI, kdyz nereaguji - VADI. Pokud hledas nekde zabavu, mas na toto forum podobny nazor jako ja - ze je mrtve. |
||
Railbot Profil |
#7 · Zasláno: 10. 8. 2007, 17:55:01
Hofy
Když je tak zvláštně vedené a mtvé, proč sem ještě lezeš? Určitě je spousta míst, kde tvé PR zprávičky budou taky chvilku tolerovat. |
||
Hofy Hosting savana.cz Profil |
#8 · Zasláno: 10. 8. 2007, 21:18:57
Railbot me se tu prave libi, protoze me tady par lidi hezky bavi
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
koumes Profil |
#9 · Zasláno: 26. 9. 2007, 09:51:36
FORPSI ANI NAHODOU. Koupil jsem profi hosting za beznou cenu pro jednoho sveho zakaznika (sluzbu nabizely ve srovnani s jinymi prece jen levneji). Pak ovsem zacalo martyrium. Problem byl v tom, ze hosting, kde jsem uhnizdil aplikaci mel mizernou konektivitu a nekolikrat denne byl nefunkcni. To jsem zjistil velice rychle, kdyz jsem pouzil on-line monitorovaci sluzbu serveru. Neustale jsem je zadal o napravu, protoze zakaznici samozrejme meli problemy s objednavanim v shopu. Pres opakovene sliby s nimi vubec nic nehlo, pripadal jsem si jako v Telecomu. Konec byl neslavny, muj dlouholety zakaznik se nasral a odesel. FORPSI NEVER MORE!
|
||
aDAm Profil |
#10 · Zasláno: 26. 9. 2007, 15:04:56
nethost...kvalitni servery kvalitni support....kdyz tak muzu zajistit info na majlu: info@studio81.cz
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0