Autor Zpráva
samlep
Hledám hosting pro startující projekt a uvažoval jsem mezi těmito variantami
1) Savana - Savana 500 (můj favorit)
2) Forpsi - DYNAMIChosting
3) možná něco jiného, poraďě

Co si mám vybrat?
armin
Hosting armin.sk
www.banan.cz
Sakrament
Neni Hofner nemocnej? Mozna je na dovolene, tak snad se tam dostane k netu nekde v internetove kavarne. Takova prilezitost pro dalsi PR...

Sry za OT, ale zacinam mit plny zuby loby hostingovych spolecnosti zde v diskuzi.
Oleg
http://www.armin.sk ?
Dero
samlep: http://www.cool-hosting.cz/ (mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti)

Sakrament: Díky za názor, třeba si dotyční začnou uvědomovat, že ta jejich "zábava" obtěžuje.
Hofy
Hosting savana.cz
Nekdo tu dela slusnou cenzuru a to ikdyz jsem nic neporusil, toto forum je hodne zvlastne vedene.

Sakrament nerejpej..kdyz reaguji - VADI, kdyz nereaguji - VADI. Pokud hledas nekde zabavu, mas na toto forum podobny nazor jako ja - ze je mrtve.
Railbot
Hofy
Když je tak zvláštně vedené a mtvé, proč sem ještě lezeš? Určitě je spousta míst, kde tvé PR zprávičky budou taky chvilku tolerovat.
Hofy
Hosting savana.cz
Railbot me se tu prave libi, protoze me tady par lidi hezky bavi
koumes
FORPSI ANI NAHODOU. Koupil jsem profi hosting za beznou cenu pro jednoho sveho zakaznika (sluzbu nabizely ve srovnani s jinymi prece jen levneji). Pak ovsem zacalo martyrium. Problem byl v tom, ze hosting, kde jsem uhnizdil aplikaci mel mizernou konektivitu a nekolikrat denne byl nefunkcni. To jsem zjistil velice rychle, kdyz jsem pouzil on-line monitorovaci sluzbu serveru. Neustale jsem je zadal o napravu, protoze zakaznici samozrejme meli problemy s objednavanim v shopu. Pres opakovene sliby s nimi vubec nic nehlo, pripadal jsem si jako v Telecomu. Konec byl neslavny, muj dlouholety zakaznik se nasral a odesel. FORPSI NEVER MORE!
aDAm
nethost...kvalitni servery kvalitni support....kdyz tak muzu zajistit info na majlu: info@studio81.cz

0