Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
drVaz Profil |
#1 · Zasláno: 20. 8. 2007, 15:58:09
chtěl bych si zaregistrovat doménu + hosting ale nemám žádné zkušenosti tak bych se chtěl zeptat zkušenějších -
potřeboval bych okolo 500 mb php,mysql neomezeně subdomén smtp (na odesílání emailů skriptem) díky mockrát všem co se ozvou |
||
Oleg Profil |
#2 · Zasláno: 20. 8. 2007, 16:17:44 · Upravil/a: Oleg
me, jedine dobre zkusenosti jsou jen s web4ce.cz - hostovali jsme na nem velice narocny na obycejny hosting projekt webber cz a zadne problemy. podpora vzdy je na tel, icq, e-mail a zkusene poradi/pomuzou.
ale mozna ti nekdo z webhosteru tady da vlastni doporuceni na svuj hosting. |
||
DavidBP Profil |
#3 · Zasláno: 20. 8. 2007, 18:03:56 · Upravil/a: DavidBP
drVaz
Doporučuju porovnat si jednotlivé webhostery na Hostingy.cz, jelikož tam máte přímo hodnocení hostingů a také porovnání jednotlivých firem a tarifů Hostingy.cz |
||
armin Hosting armin.sk Profil |
#4 · Zasláno: 20. 8. 2007, 19:29:14
drVaz: Ja ti muzu doporucit www.banan.cz a predevsim www.savana.cz - me to proste neda, ale musim ti rict ze savana jede na klastru. Doufam ze jsem dostatecne zastoupil Hofy-ho, on ma hafo prace nyni :)
|
||
Dero Profil |
#5 · Zasláno: 20. 8. 2007, 19:39:01
armin: Klidně doporuč sám sebe, ale prosím nepleť uživatele doporučováním služeb /narážím na banan.cz/, které mají lepší alternativy.
|
||
libol Profil |
#6 · Zasláno: 20. 8. 2007, 20:05:34
Tak já teda doporučím www.armin.sk - zvláště jestli jsi student ;-). Admin je furt na na příjmu a dělá to z lásky a tak jak si on představuje nejlepší hosting ;-) - určitě by se doporučil sám, ale má moc práce s doporučováním jiných :-) . Jinak účet i servery mají v česku
|
||
armin Hosting armin.sk Profil |
#7 · Zasláno: 20. 8. 2007, 20:13:44 · Upravil/a: armin
libol: muhuhehehe, tak toto je fakt prca :D Hezky naformulovane, fakt ze jo :)
Ne fakt vazne, klidne se muzes podivat aj na muj web, kdyz mas nakej dotaz nebo cokoliv, tak bud psat na icq/msn/skype/email. Nebo debatovat na http://forum.armin.sk - moderatori mi odsouhlasili zverejneni teto url na zdejsim foru (pokud by byla zdejsi debata moc stavnata a mimo misu, pouzijte prosim toto forum). |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0