Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
nightfish Profil |
#1 · Zasláno: 23. 8. 2007, 12:33:55
Zdravím,
máte někdo nějaké zkušenosti s mailhostingy? Moje požadavky jsou: možnost spravovat maily ke 4-5 doménám postačuje možnost 1-2 e-mailů na doménu, velikost prostoru kolem 50 MB POP3, IMAP přístup (+ POP3, IMAPS), webové rozhraní možnost přesměrování mailů, automatický odpovídač, filtry zpráv DNS záznamy domén si mohu spravovat sám (co se nastavování adres primárních a sekundárních mailserverů týká) antivir ani antispam nepotřebuju (tzn. možnost jej vypnout) účet postmastera pro konfiguraci jednotlivých mailových účtů vzhledem k odhadovanému množství mailů (jednotky až desítky měsíčně) bych se rád vlezl tak do 200 Kč/měsíc (komplet za všechny domény), za počáteční zřízení jsem ochoten zaplatit přiměřenou částku |
||
Oleg Profil |
#2 · Zasláno: 23. 8. 2007, 12:46:40
Ahoj,
doporucuji se podivat na http://www.web4ce.cz/cz/webhosting/mail.html popripade jim zavolat / napsat a poptat se na blizsi informace... Mam zkusenosti dva roky s hostem a zadny problem s mailem nikdy nebyl |
||
Hofy Hosting savana.cz Profil |
#3 · Zasláno: 23. 8. 2007, 13:07:23 · Upravil/a: Hofy
Smazl jsem svuj prispevek, byl trosku mimo.
|
||
souki Profil |
#4 · Zasláno: 23. 8. 2007, 13:46:50
nightfish
http://www.google.com/a/ - teď jsem tam musel nouzově přesunout několik domén a nakonec to vypadá, že už tam asi zůstanu. |
||
#5 · Zasláno: 23. 8. 2007, 13:52:39
souki jj GOOGLE je dobre reseni bez nakladu.
|
||
nightfish Profil |
#6 · Zasláno: 23. 8. 2007, 13:54:45
souki, Hofy
jj, google apps provozuju na jedné doméně a je fakt, že jsem celkem spokojen |
||
souki Profil |
#7 · Zasláno: 23. 8. 2007, 14:02:15
Akorát se optížně spravuje, jelikož se musí do každého e-mailu vlézt a povolit stahování přes POP
|
||
#8 · Zasláno: 23. 8. 2007, 18:07:55
souki ale to udelas jen 1x a pak mas 10 let klid a zadnou fakturu
|
||
libol Profil |
#9 · Zasláno: 23. 8. 2007, 20:36:54 · Upravil/a: libol
Když prohlédnéš mé staré topiky, tak zjistíš, že jsem mailhosting zuřivě hledal. A jsem u google apps, není to dokonalé, ale poměr cena/výkon bezkonkurenční, mít IMAP, tak nenajdu chybu. Takže jestli trváš na IMAPu tak bohužel. Tady bych asi zkusil nějaký zahraniční např. www.bluehost.com, který by to vyřešil asi na poměr cena/výkon nejlépe
|
||
souki Profil |
#10 · Zasláno: 23. 8. 2007, 20:39:26
Hofy
Teď tě nechápu. Co mě akorát štve je spamová složka. Outlook ji nestáhne a padjí tma důležité věci (než se naučí) |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
kuk Profil |
#11 · Zasláno: 26. 8. 2007, 12:00:36
Moje požadavky jsou: možnost spravovat maily ke 4-5 doménám postačuje možnost 1-2 e-mailů na doménu, velikost prostoru kolem 50 MB Ok POP3, IMAP přístup (+ POP3, IMAPS), webové rozhraní Pouze bezpečné protokoly včetně SMTP, hesla není vhodné jakkoliv posílat otevřeně. Dostupné jsou 2 různé webmaily, aby si každý mohl vybrat dle svého gusta. možnost přesměrování mailů, automatický odpovídač, filtry zpráv DNS záznamy domén si mohu spravovat sám (co se nastavování adres primárních a sekundárních mailserverů týká) antivir ani antispam nepotřebuju (tzn. možnost jej vypnout) účet postmastera pro konfiguraci jednotlivých mailových účtů vzhledem k odhadovanému množství mailů (jednotky až desítky měsíčně) bych se rád vlezl tak do 200 Kč/měsíc (komplet za všechny domény), za počáteční zřízení jsem ochoten zaplatit přiměřenou částku Ok. Kontaktujte nás na info@klenot.cz, domluvíme podrobnosti. Otestování je možné. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0