Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
majooo Profil |
#1 · Zasláno: 5. 4. 2008, 17:21:23
mno takze hladam niaky poriadny hosting..moje poziadavky
-cca 10gb -pripojenie do sixu -vsetky zakladne veci ako htacces,rewrite,mysql5,dns a neviem co vsetko ,teraz ma to nenapadne:) -moznost vytvarat emaili na subdomeny tj. email@subomena.domena.sk -cron samozrejme -mozno safemode na off ale to myslim ze by sa dalo individualne po dohode vypnut -aby ked vytvorim ftp na subdomenu sa nedalo cez opendir,readdir citat kompletny obcah stranok -samozrejme normalna cena kedze som pesimista pochybujem ze sa najde taky host a budem musiet spravit kompomis tak piste hostingy ktore sa tomuto najviac priblizuju thx |
||
Dranel Profil |
#2 · Zasláno: 5. 4. 2008, 18:43:22
majooo
Kompromis asi dělat budeš muset u všech, který ti sem někdo postne... nuž výběr je na tobě. Já doporučuju C4 Webhosting |
||
majooo Profil |
#3 · Zasláno: 5. 4. 2008, 18:49:42
napriklad websupport sa tomu problizuje az na "-aby ked vytvorim ftp na subdomenu sa nedalo cez opendir,readdir citat kompletny obcah stranok" co celkom zamrzi
|
||
jirifogl Hosting flyweb.cz Profil |
#4 · Zasláno: 5. 4. 2008, 21:44:28
Podívejte se na Flyweb.cz. Z Vašich požadavků by u běžného hostingu byl problém pouze se subdoménovými emaily a připojením do SIX.
Safe mode sice máme zapnutý, ale vše je nastaveno tak, že drtivá většina potíží s ním je eliminována. Co se týče 10 GB - nejvyšší tarif obsahuje 5 GB, ale to lze upravit. |
||
banancz Hosting banan.cz Profil |
#5 · Zasláno: 6. 4. 2008, 18:01:12
možná by mohl vyhovovat www.banan.cz
splňuje všechny vaše požadavky, pokud chcete otestovat, napiste mi kaluza@banan.cz |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0