Autor Zpráva
TFSi
Profil
Zdravím,
hledám hosting, který by splňoval následující parametry:
* přijatelná cena :)
* alespoň 2GB prostoru (s možností navýšení)
* podpora PHP 5 (nejlépe s možností editace php.ini - není podmínkou)
* htaccess není na škodu
* MySQL5 (bohatě stačí jedna DB)
* neomezený počet dotazů na databázi (a když už ne neomezený, tak aspoň hodně vysoký limit)
* možnost konfigurace DNS záznamů (mám doménu, ale nehodlám jí přemisťovat)
* klidně i bez emailů

EDIT: ještě jsem zapomněl: vysoký trafic do zahraničí...
kletely
Profil
TFSi
Nemám s ním skúsenosti, ale všetky tvoje parametri splnuje: http://www.webhosting-c4.cz/programy/c4
Ghosting
Profil
Co si představuješ pdo pojmem "Přijatelná cena" ?
Tvé parametry dneska splňuje už pomalu každý hosting. Osobně doporučím www.armin.sk , www.profitux.cz nebo www.station.cz. U všech jsem hostoval, teď jsem u armina a jsem spokojen.
Michal666
Hosting web4ce.cz
Profil
TFSi
Zapomnel jsi na dulezity faktory
1) Co znamena prijatelna cena?
2) Jak narocna je aplikace
3) Jak velky trafik celkem ma
armin
Hosting armin.sk
Profil
TFSi:
4) a je dobre si uvedomit, ze v cene 0 - 1,20 Kc dene nebude mozne mit traffik v radu desitek GB a stovky tisic sql dotazu - opet dene...
tiso
Profil
TFSi - ak požaduješ zahraničný traffic, tak sa orientuj na zahraničné hostingy v krajinách z tvojej cieľovej skupiny.
warman
Profil
já byl u c4 a ti dělaj problém při přenesení par giga za den (pohybovalo se to okolo 5GB denně) jestli to má být zahranicni web, tak bych vybral zahranicni hosting
Zweistein
Profil
Co třeba Banán.cz?

* cena vychází na 2,50 Kč denně
* 8GB prostoru
* podpora PHP4,PHP5
* povoleno htaccess
* MySQL 4, 5, 5.5 (neomezeně DB)
* neomezený počet dotazů na databázi
* možnost konfigurace DNS záznamů
* neomezený počet emailů
EDIT: * neomezený traffic (kamkoliv)

Co ty na to?
Michal666
Hosting web4ce.cz
Profil
Zweistein
Nejsi nahodou agent z bananu? Se divim ze uz tu neco nenapsal Kaluza :-)

Jen dotaz, co je to mysql 5.5? Ze bych neco prehledl na poli vyvoje mysql?

Add neomezeny traffic - nikde ti nedaji neomezeny traffic, je to jedna z docela drahych polozek na hostingu.

U nas jsou dany limit na prenos podle typu balicku, pokud to presahnes klesne ti rychlost prenosu. Ty hranice jsou ale celkem vysoke, nejmensi balicek ma 50GB za 30 dni a nejvetsi 1TB za 30 dni.
armin
Hosting armin.sk
Profil
Michal666: uz je to trosku mimo tema, ale dovolim si te poopravit, lze mit skutecne neomezeny traffik vsude bez poklesu rychlosti, ovsem cena je tam trosku diametralne trosku jinde. Provozuji takovy server, dene tam je 1-1,5 TB prenos.
Ghosting
Profil
<ot type="mimomísu">Nebylo náhodou ovoce zakázáno?</ot>
Jan Rippl
Hosting Area-51.cz
Profil
% (c) 2006,2007 CZ.NIC, z.s.p.o.
%
% Intended use of supplied data and information
%
% Data contained in the domain name register, as well as information
% supplied through public information services of CZ.NIC association,
% are appointed only for purposes connected with Internet network
% administration and operation, or for the purpose of legal or other
% similar proceedings, in process as regards a matter connected
% particularly with holding and using a concrete domain name.
%
% Full text available at:
% http://www.nic.cz/page/306/intended-use-of-supplied-data-and-informati on/
%
% See also a search service at http://www.nic.cz/whois/
%
% Whoisd Server Version: 2.1.0
% Timestamp: Thu Aug 14 15:23:20 2008

domain: gamesportal.cz
registrant: BANANCZ-REGK-2007-10-10-SEDLAK
admin-c: BANANCZ-REGNEW-BANANCZ
nsset: NSSET-BANAN1
registrar: REG-GENREG
status: paid and in zone
registered: 10.10.2007 13:13:28
expire: 10.10.2008

contact: BANANCZ-REGK-2007-10-10-SEDLAK
name: david sedlak
address: dolany 10
address: jicin
address: 50601
address: CZ
e-mail: ****@****.**
registrar: REG-GENREG
created: 10.10.2007 12:57:08

contact: BANANCZ-REGNEW-BANANCZ
org: banan s.r.o.
name: Michal Kaděra
address: Slavíkova 1744/22
address: Ostrava
address: 70800
address: CZ
registrar: REG-GENREG
created: 01.10.2007 11:23:29

nsset: NSSET-BANAN1
nserver: *********
nserver: **********
nserver: ns3.banan.it
tech-c: *************
tech-c: *************
tech-c: *************
registrar: REG-GENREG
created: 01.10.2007 11:45:01
changed: 10.07.2008 12:45:06

contact: *************
org: banan s.r.o.
name: Martin Carbol
address: Slavíkova 1744/22
address: Ostrava
address: 70800
address: CZ
phone: +420.596630274
fax-no: +420.596630274
e-mail: **************
registrar: REG-GENREG
created: 10.07.2008 11:27:00

contact: *************
org: banan s.r.o.
name: Michal Kaděra
address: Slavíkova 1744/22
address: Ostrava
address: 70800
address: CZ
phone: +420.596630274
fax-no: +420.596630274
e-mail: **************
registrar: REG-GENREG
created: 10.07.2008 11:30:00

contact: *************
org: banan s.r.o.
name: Radovan Kaluža
address: Slavíkova 1744/22
address: Ostrava
address: 70800
address: CZ
phone: +420.596630274
fax-no: +420.596630274
e-mail: **************
registrar: REG-GENREG
created: 10.07.2008 11:33:00
Webhosting_C4
Hosting C4
Profil


warman

já byl u c4 a ti dělaj problém při přenesení par giga za den (pohybovalo se to okolo 5GB denně) jestli to má být zahranicni web, tak bych vybral zahranicni hosting


Pokud si vzpomínám, tak jste u nás měl nějakou stahovací aplikaci. Taková aplikace skutečně není na sdílený hosting stavěná. Samotný traffic není takový problém, jako vytěžování serveru. Chat server s měsíčním přenosem 10 GB / měsíc je např. daleko horší, než jiný web s přenosem 300 GB / měsíc.

TFSi

Pokud očekáváte především zahraniční traffic, volil bych raději nějakého zahraničního webhostéra.


Jan Chyský

Webhosting C4
ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o.
http://www.c4.cz
TFSi
Profil
Takže všem moc díky za tipy. Všechno jsem to procházel a nakonec jsem zjistil že nakonec nejlépe (a nejlevněji) vyjde zaplatit si serverhousing.
Jde o přenos kompletního zaběhnutého systému s obrovským (opravdu obrovským) diskusním fórem z končícího serveru. Původně jsem si naivně myslel že by to mohl zvládnout hosting s několika málo GB, ale když jsem zjistil, že pouze diskuzní fórum má 16GB (a to je tak 1/10 celkové velikosti serveru), tak jsem došel k názoru že serverhousing bude lepší. Komponenty na server nejsou problém a třeba u masteru to vyjde na nějakých 1000Kč měsíčně, což je ideál.

Ještě jednou díky za tipy.

T.
Michal666
Hosting web4ce.cz
Profil
TFSi
u masteru to vyjde na nějakých 1000Kč měsíčně

Ted by me teda zajimalo jaky trafik do toho zahranici tam mate, protoze kdyz vidim cenik ktery maji a cenu do zahranici, tak si nedovedu predstavit ze za tech 1000 poridite.
Zweistein
Profil
Michal666
Nejsi nahodou agent z bananu?
Nejsem. Jen na něm spravuji web a jsem s ním spokojen.

Jen dotaz, co je to mysql 5.5? Ze bych neco prehledl na poli vyvoje mysql?
Opisoval jsem z parametrů webhostigu, bylo mi to divné, ale byl jsem líný si to ověřit... :)
Ale opravdu to tam píšou. Cituji:

Databáze
* MySQL 4.1
* MySQL 5.5.0.32 a 5.0.38
* PostgreSQL 7.4.7
* SQLite
* FireBird
* Neomezený počet MySQL databází


nikde ti nedaji neomezeny traffic, je to jedna z docela drahych polozek na hostingu.
Dají.

PS
Cituji z pravidel fóra, sekce Závazná pravidla:
* Pište s háčky a čárkami. Delší text rozdělte do odstavců. Používejte větnou interpunkci.
Píšou to i pod formulářem na diskusi: Prosím používejte diakritiku a interpunkci.


Jan Rippl
A tím si dokázal co? Maximálně to, že web není můj!
Michal666
Hosting web4ce.cz
Profil
Zweistein
Ono hned pote co Kaluza dostal ban se tu objevi tatovyto prispevek se nesmis divit, ze jsou vsichni podezrivavy.

Add neomezeny traffic
Ano daji, ale budes se pohybovat v jine cenove relaci, nez o ktere se tu bavime.
Neomezeny traffic u serveru se resi snadneji nez na hostingu dostanes neomezenou linku a rychlosti kterou si zaplatis a ze to nejsou zrovna male penize pokud potrebujes tlustou linku.
Ghosting
Profil
Ono hned pote co Kaluza dostal ban se tu objevi tatovyto prispevek se nesmis divit, ze jsou vsichni podezrivavy.
Já myslel že admini dali slovo www.banan.cz do seznamu zakázaných slov. (A plus dalších pár banánovských aktivit.)
Přitom odkazy jsou stále vidět.
warman
Profil
Webhosting_C4 podle me neslo tak o zatezovani serveru, nebot ten skript dle me zas tak server nezatezoval, jak spis vysoky prenos dat.

Ale TFSi nejen chce vysoky prenos dat do zahranici, ale i neomezeny pocet dotazu na databazi, coz znamena, ze se bude jednat o hodne narocny web.

BTW. nerikam, ze ste spatny hosting, vsude vas vychvaluju ohledne dostupnosti a podpory, ale pro weby, ktery budou mít průtok dat hodně vysoký, tak toho k vám neradím.

TFSi ja bych mohl doporucit flyweb.cz. Ale být tebou, tak kontaktuju kazdy hosting samostatne, at ti napisou odpoved :)
Zweistein
Profil
Michal666
proc ho zabanovali?
kletely
Profil
Zweistein
proc ho zabanovali?
Napr.: za spanovanie diskusie svojími článkami o ******* a iné.
Hups b a n a n.cz je cenzurované :)
Michal666
Hosting web4ce.cz
Profil
Zweistein
Tak tak, za opakovane spamovani reklamy dostal ovocny Kaluza banana.
fandaa
Profil
<ot>
Michal666
Tak tak, za opakovane spamovani reklamy dostal ovocny Kaluza banana.
Je to prostě banánový král. :o)
</ot>
Jan Rippl
Hosting Area-51.cz
Profil
Tak naštěstí internetových prezentací a počítačového software je s banánovou tematikou velmi málo, pokud vůbec nějaká je :-D

0