Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Gábor Szénási Profil |
#1 · Zasláno: 17. 10. 2008, 19:56:00
Ahojte,
Bol by som rad keby ste mi poradili aky hosting si mam dat. Som lama co nevie tvorit stranky ako vy a skor by mala byt osobneho charakteru ktoru by som ale rozvijal dalej Chcel by som aby bol ten hosting spolahlivy aby som mohol mat dost mail klientou aspon 20 Chcel by som neskor skusit sa naucit robit PHP MYSQEL a take veci tak by to bolo dobre keby to podporovalo a chel by som aby to bolo slovenske {alebo aspon na slovensky ucet sa dalo platit lebo moj bankovy prevod asi nepodporuje zahranicne platby} a chcem aby to bolo lacne a aby som si tam mohol aj domenu registrovat pre istotu a aby bola stale dobra rychlost pripojenia {nic zlozite by tam nemalo byt} popis stranky: osobna stranka na skolske projekty a tak pre 4-5 ludi nieco.sk/nieco nieco je meno jedneho cloveka alebo tak mozno to budem davat cez ~ este iste aj ine veci ktore neviem ze chcem :) este raz zdvoraznujem ze som LAMA a mozno vela veci neviem {viem mal som cekovat net a nie hned sa pytat} |
||
shaggy Profil |
#2 · Zasláno: 17. 10. 2008, 20:31:55
„Chcel by som aby bol ten hosting spolahlivy aby som mohol mat dost mail klientou aspon 20 “
Mail klient je to, v čom si prezeráš e-maily (napríklad Outlook, Thunderbird atď.). Ale k veci, mám skúsenosti s viacerými hostingami (osobné skúsenosti, buď moje stránky, alebo stránky ktoré tam spravujem) a odporučím ti iba tie, ktoré naozaj stoja za to: www.websupport.sk (www.custohosting.sk) - výhoda je, že si môžeš navoliť akýkoľvek priestor a pri malých weboch je tá cena naozaj zaujímavá. Nevýhoda, že ak by si si objednal tých 20 mailov, dosť sa to predraží. Ale moja rada - stačí ti e-mail jeden, spolužiaci si môžu založiť napr. Gmail ;-) Mám tam tri stránky, maximálna spokojnosť. www.armin.sk - tam mám iba jednu stránku a aj to krátko, ale inak to zatiaľ vyzerá byť v pohode. Ak si študent, majú dobré študentské ceny. www.elbiahosting.sk - nad tou by som uvažoval iba ak potrebuješ slovenský multihosting, to sa teba netýka momentálne. Pre teba by bol zaujímavý možno ten najmenší hostingový program, viacmenej je to iba o cene. Zásadne ti neodporúčam jeden z týchto hostingov: http://webhouse.sk/ vždy keď narazíš na stránku, ktorá má podobný dizajn ako tieto hostingy, tak sa im vyhni. Beží tam jedna stránka a problémy (napr. s mysql) sú takmer na dennom poriadku. Okrem toho mám ešte skúsenosti s ďalšími (exohosting, hostdodomu...), ale tie ti neodporúčam buď kvôli vysokej cene (ktorá však nie je vyvážená kvalitou), alebo kvôli drobným problémom. Pozri si tie stránky a vyber si sám. |
||
Gábor Szénási Profil |
#3 · Zasláno: 17. 10. 2008, 20:59:38
Dakujem myslel som ako mail napr
daco@nazovstrakny.com a to by som uz presmeroval na gmail Fakt dakujem pekne za radu |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0