Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Eddie0 Profil |
#1 · Zasláno: 18. 1. 2009, 10:17:33
Ahoj,
dosud jsem hostoval na virtualnim serveru, objevily se ale problemy a ja nejsem vlastnik (nemuzu je resit), proto hledam misto, kam se prestehovat. Me pozadavky: - PHP5 - MySQL - mod_rewrite, primy pristup k .htaccess, ne pres nejake hloupe rozhrani - s tim souvisi i to, ze casto zakladam subdomeny (pak je treba po chvili mazu) a dosud mam v korenovem adresari v .htaccess par prepisovacich pravidel, ktere umoznuji, ze jakykoli adresar v tomto korenu je subdomenou. Toto bych rad pouzival i v budoucim hostingu. - 5 - 10GB mista na disku - 5 domen na hosting (ne aliasy). Mam jeden hlavni web, pak mam ale 2 dalsi domeny/weby, ktere jsou vlastne jen vizitkou - staticke stranky (me_prijmeni.cz, prijmeni_me_pritelkyne.cz) a pochopitelne se mi nechce za takove vizitky platit horentni sumy, ktere si hostingove firmy uctuji za dalsi spravovane domeny. |
||
jirifogl Hosting flyweb.cz Profil |
#2 · Zasláno: 18. 1. 2009, 19:37:25
Dobrý den,
myslím, že by se Vám mohla zamlouvat naše nabídka, vizte http://www.flyweb.cz/zakladni-tarify. PHP 5 i MySQL (4.1 i 5) máme, mod_rewrite je k dipozici, přístup k .htaccess přímý, vytváření domén III. řádu vytvořením adresáře si můžete zapnout v administraci a 5 a více GB je u každého z našich placených základních tarifů. Podle toho, jak věci popisujete, bych Vám nabídl tarif Pioneer za 50,- Kč měsíčně, resp. 540,- Kč ročně pro Vaši hlavní doménu. "Vizitkové" domény pak můžete umístit na bezplatný tarif Mini. Protože uvádíte, že chcete umístit domén 5, ale zmiňujete jen tři, nevím, zda i zbývající dvě mají být vizitkové. |
||
Eddie0 Profil |
#3 · Zasláno: 18. 1. 2009, 21:23:34
Dobry den,
tech 5 je proste jen jako rezerva, kdybych chtel nejakou pridat, coz se muze stat ... Ty vizitkove weby bych na Mini nerad umistoval z duvodu, ze treba se nekdy rozhodnu tam pridat treba fotogalerii nebo ja nevim co - nerad se citim takto svazany. Chtel jsem jen podotknout, ze tyto weby jsou totalne bez zateze s navstevnosti radove jednotek navstev denne (mozna i tydne) a naprosto minimalnimi vypocetnimi naroky. A pro takove pouziti se mi zda hodne zbytecne vrazet penize do vyssiho tarifu, ktery stejne nevyuziji. Jinak se mi nabidka na vasem webu zamlouva a zda se, ze jste duveryhodna spolecnost. Nebylo by mozne vzit jako zaklad nektery ze zakladnich tarifu a pak za nejaky peniz navic ziskat moznost mit vice domen (zatim mam jen ty tri, rad bych mel ale moznost do budoucna [opet za nejaky ten peniz navic] pridat dalsi). |
||
jirifogl Hosting flyweb.cz Profil |
#4 · Zasláno: 18. 1. 2009, 21:53:03
Děkuji za důvěru.
Souhlasím, že pro popisované potřeby nemá smysl platit hosting pro pět kompletních webů, jen jsem nevěděl, že je v úvaze i případné rozšíření. Z naší strany není s individuální úpravou tarifů zásadní problém, takže pokud budete mít zájem o náš hosting, napište nám prosím email (flyweb -zavináč- flyweb -tečka- cz). V úvodu prosím oslovte přímo mě, aby se při třídění dostal ke mně, a já pro Vás připravím konkrétní nabídku. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0