Autor Zpráva
Ivorius
Jaké máte zkušenosti s http://hostingzdarma.cz ??
samir
Profil *
Ano.
Docela funuguje. Jedním z problému ale je příliš velký reklamní baner. Pár muchto ještě má, ale to nevadí. Netí to nic důležitého.

Celkem: doclea dobré.
samir-oprava
Profil *
Ano.
Docela funuguje. Jedním z problému ale je příliš velký reklamní baner. Pár much to ještě má, ale to nevadí. Není to nic důležitého.

Celkem: doclea dobré.
Ivorius
Tam je povinný baner? Já to nikde v podmínkách nevidím
uplne jinej martin
hostuji tam jeden projekt, žádný banner tam není.
Anonymní
Profil *
Ne ne...S hostingemzdarma rozhodně chybu neuděláš. Hostuji tam takřka od jeho začátku a jsem maximálně spokojen. Admini jsou vstřícní a dostupnost velká. A ŽÁDNEJ BANNER tam mít nemusíš.
uplne jinej martin
no, až na to, že pře týdnem se jim něco po* a tak konkurence měla přístup k "mojí" databázi. (ne moje konkurence, ale majitele webshopu). borci admini to vyřešili tak že přes víkend DB nejela a v pondělí založili novou, samozřejmě bez původních dat. zálohy jsem neměl nejnovější, tak jsem je požádal aby tu DB obnovili ze záloh. Trvalo to 4 dni, přičemž jeden den v 15:40 se to objevilo na rootu prostoru (jsem zjistil následující den) a v 16:02 mi kolega psal "ještě to není, dneska to bude" ... maj v tom kluci trochu bordel...
Thorai
Profil *
já s nima nemá už rok žádný problém a admini jsou fajn
uplne jinej martin
já s nima nemá už rok žádný problém a admini jsou fajn
to já nepopíram, jsem spokojenej až na to že měsíc nešly statistiky a moje data se ocitla v databázi konkurence, přičemž to "byla chyba na jejich straně" a dání do rychtiku trvalo týden.
Thorai
Profil *
to uplne jinej martin
jo statistiky asi měsíc nešly, ale mě se žádný data „neztratily“
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0