Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Vicka Profil |
Moderátor Chamurappi: Utrženo z Rozházených IFRAMŮ.
Zdravím již podruhé, doufám, že i tentokrát mi pomůžete. :-) SWEB.cz chce měnit svůj hosting. Nelíbí se mi například reklama, kterou chtějí umístít na stránky a další a další. Pravděpodobně bych chtěl přejít na placený hosting s doménou. Nevyznám se v tom. Co je nejlepší a zároveň nejlevnější ? Jak začít ? Kde jsou nějaký informace polopatě, abych se v tom neztratil. Mám zkušenost s hostingem na swebu a wz.cz , ale to je asi uplně něco jiného. Doufám, že se tu najde někdo, kdo rád pomůže. Případně Vám mnohokrát děkuji. |
||
jirifogl Hosting flyweb.cz Profil |
#2 · Zasláno: 3. 2. 2009, 11:21:59
Dobrý den,
to hodně záleží, co potřebujete - hostingové nabídky mohou být hodně různé. Zkuste napsat něco víc o stránkách, pro které webhosting hledáte. Jde hlavně o tyhle věci: - co stránky potřebují ke svému běhu - PHP, MySQL, nějakou specifickou verzi nebo nějaká rozšíření? - kolik diskového prostoru Váš web potřebuje? - jakou přibližně má web návštěvnost? |
||
ninja Profil |
#3 · Zasláno: 3. 2. 2009, 11:39:54
Vicka: za cenu 800-1300 Kc rocne dostanete hosting i s domenou, ktery vam bude na 99% vyhovovat. Nabidka je siroka, staci si vybrat firmu. Na zdejsim webu naleznete mnoho diskuzi o hostingu, snad vam to pomuze s volbou.
|
||
zebra11 Profil |
#4 · Zasláno: 4. 2. 2009, 15:24:38 · Upravil/a: zebra11
Doporučuju: http://www.klenot.cz/ (u něj mám hosting já) nebo http://www.gigaserver.cz/ - ten je lepší kyž nejste moc náročný na prostor...
|
||
hosting51 Profil |
#5 · Zasláno: 6. 2. 2009, 11:02:45
Dobrý den,
záleží na Vaši požadavcích, pokud nevyužíváte PHP/MySQL a chcete hosting pro statické stránky a e-mail, nabízíme tarif s 250 MB prostorem (Statický 250) za 19,- Kč / měsíc. Pokud byste měl zájem o hosting pro dynamický hostingový tarif s podporou PHP a MySQL, nabízíme tarif Na rozjezd za cenu 99,- Kč / měsíc. Pokud byste u nás na www.hosting51.cz objednávali dynamický hostingový tarif, nabídneme Vám mimořádně registraci CZ domény k hostingu zdarma, budete-li nás kontaktovat na e-mail info@hosting51.cz s odkazem na tuto naši nabídku. Děkujeme. Ondřej Bělohlávek Hosting 51 |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0