Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Míraňák Profil |
#1 · Zasláno: 25. 5. 2009, 07:01:15
Ahoj, zaregistroval jsem si doménu (bez hostingu) a připojil jsem si ji na jiný hosting, funguje to všechno v pohodě. Ale když sem si vytvořil poddoménu tak mi to napíše v prohlížeči že stránka neexistuje. Nevíte čím by to mohlo být ?? nebo se musí DNS zapisovat i pro subdomény zvlášt ?? Díky za radu
|
||
warman Profil |
#2 · Zasláno: 25. 5. 2009, 09:13:31
kdyz do dns zapises ("a" zaznam?)*.neco.neco tak se cela domena nasmeruje na IP kam chces. Po vytvoreni subdomeny obvykle chvili trva (cca 5 min), nez se ti to zaktualizuje. Co mas za hosting?
|
||
xHire Profil |
#3 · Zasláno: 25. 5. 2009, 12:35:20
Pokud jsi nastavil name servery (DNS) u domény na servery poskytovatele webhostingu, tak bych se na tvém místě obrátil přímo na ten webhosting. Pokud si je spravuješ sám, tak musíš buď udělat "hvězdičkový" A záznam, jak říká warman, a nebo pro každou subdoménu záznam samostatný.
Jinak jestli se problém týká DNS si můžeš ověřit pingem na tu subdoménu. |
||
Míraňák Profil |
#4 · Zasláno: 25. 5. 2009, 20:19:32
warman
mám VShosting. Na doméně kterou sem si registroval poprvné u nich mi subdomény fungujou hned takže předpokládam že je to tím DNS ... nastavoval jsem je poprvé v životě tak nevím jak to přesně chodí.. xHire Pingnul sem ale nic nebylo nalezeno.. jinak doufám že sem to udělal správne ale DNS jsem změnil u poskytovatele domény, ne hostingu. jinak zkusim ten hvězdičkový zaznam :) ale dns mi tam pisou že se aktivuji do 48 hodin.. tak to bude chvilu trvat hledání té chyby.. :) Ale jinak Díky |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
warman Profil |
#5 · Zasláno: 30. 5. 2009, 10:50:42
VShosting s timto problemy nemyval.... Kazdopadne napis, jak to nakonec dopadlo ;)
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0