Autor Zpráva
cheli
Profil
Zdravím, bohužel sem narazil na další problém, nad kterým bych nejspíš bádal několik dní a to nechci kvůli takový blbosti.
Jde mi o vertikální vycentrování formuláře. Mám 31px vysoký proužek a do něj vložím 2 formulářové pole. Pokud je nenastyluji, tak je vše ok, ale pokud nastavím inputům výšku, tak je to v Opeře jinak a ve Firefoxu taky. Pokud nastavím jen background inputům, tak jsou oba ve středu, ale nevykreslí se 100% výškou. Vím, že se doporučovalo nestylovat, ale opravdu se mi tam víc hodí obrázek s přechodem a kulatým rámečkem než bílé pole. Když sem dal FORM do tabulky, tak se to rozhází a je mimo horizontální pruh.

Pokud je nutný kód, tak jde o tuto část
#m1-right2 {background-image: url(pics/m1-right2.png); height: 31px; width: 460px; float: left;}
#m1-right2 form { font-size: 9pt; font-family: verdana; color: white;}
#m1-right2 .input {background: transparent url("pics/reg-pole.png") center left no-repeat; border: none; height: 31px;}
#m1-right3 {background-image: url(pics/m1-right3.png); width: 16px; height: 31px; float: left;}

a

<div id="m1-right2">

<form action="" method="post">
<label>Jméno </label><input class="input" type="text"/>
<label>Heslo </label><input class="input" type="password"/>
<input type="submit" value="OK"></tr>
</form>
</div>

Pokud nikdo nevíte, tak by mě zajímalo jak nastavit jinou výšku firefoxu. Exploreru to nastavit umim - (<!--[if lte IE 7]>).
Tim by se to dalo vyřešit. Předem dík
Chamurappi
Profil
Reaguji na cheliho:
Prosím o odkaz na živou ukázku.
cheli
Profil
už sem se smířil, že pro tuto stránku udělám formulář bez stylů, tak už se tim nechci teď zabývat, ale dík za ochotu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: