Autor Zpráva
Marek Kancal
Profil *
Dobrý den,
potřeboval bych se zeptat, jestli nevíte, jak přes CSS nadefinovat, aby se span choval jako div.
Span si defaultně okolo sebe nechává 1px mezeru. Pokoušel jsem se to odstranit přes padding:0, margin:0, ale bude to asi něco jiného a ani přes google se mě odpověď nepodařila nalézt.

Děkuji za pomoc...

Moderátor Chamurappi: Před otazníkem se nedělá mezera.
tiso
Profil
Marek KancalSpan si defaultně okolo sebe nechává 1px mezeru.
Toto máš odkiaľ?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Marka Kancala:
jak přes CSS nadefinovat, aby se span choval jako div
span { display: block; }
Na co to potřebuješ?

Span si defaultně okolo sebe nechává 1px mezeru.
Ne.
Bubák
Profil
bude to asi něco jiného
Nepochybně. Ale bez odkazu na problémovou stránku nemůžeš dostat jinou radu, než ti dal Chamurappi.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: