Autor Zpráva
kekso
Profil *
Potrebujem umiestnit na stranku div siroky 100% s centrovanim vnutra na stred
do tohoto divu chcem vlozit dalsie dva div-y, ktore budu v strede vedla seba o sirke aj vyske 100px
mam to takto:

<div style="border: 2px red solid; text-align: center; list-style: none;">
<div style="border: green 2px dotted; height: 100px; width: 100px; display: inline;">
1
</div>
<div style="border: 2px green dotted; height: 100px; width: 100px; display: inline;">
2
</div>
</div>

V IE to funguje ale vo Firefoxe nie. :(
panther
Profil
kekso:
float: left;
kekso
Profil *
panther:
float: left;

to som skusal - prichadzam potom vsak o to, ze to bude cele centrovane v strede stranky
SwimX
Profil
kekso:
ten první div široký 100% je nesmyslný, to je přece vlastně body, tak ho vužij na to, že bude mít šířku 200px, bude na středu a v něm budou ty fva divy vedle sebe. Nebo ukaž živou ukázku, třeba bude lepší řešení, než divy
kekso
Profil *
Odkaz

Červený je ten vonkajší - obalovací div.
Modré sú tie vnútorné div-y, ktoré sú centrované na stred. Problém je, že dopredu neviem ani šírku prehliadača, ani počet modrých vnútorných div-ov.
panther
Profil
kekso:
tak ty dva modré obal jedním elementem se šířkou 200px + nějaká mezera mezi nimi, tento blok vycentruj.
kekso
Profil *
panther:
tak ty dva modré obal jedním elementem se šířkou 200px + nějaká mezera mezi nimi, tento blok vycentruj.

Skus prosim hodit nejaky kod. Ja uz som skusal vsetko mozne a stale mi to nejde.
SwimX
Profil
panther:
to samé jsem psal :)
ale to uplně nepůjde pro:
kekso:
Problém je, že dopredu neviem ... počet modrých vnútorných div-ov.


kekso:
<body style='text-align: center;'>
...
<div style='width: 210px; margin: 0 auto;'>
  <div class='maly'>1</div>
  <div class='maly'>2</div>
  <br style='clear: both;'>
</div>
  


class maly jsou ty male modre s width a height na 100px a float: left;

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: