Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ONdra28 Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 10. 2009, 11:54:02
Ahoj, dělám si blog a řeším jeden(zatím teda) problém.
Je na této adrese(zatím) Odkaz Nedívejte se moc na design, eště není hotovej úplně(zatím). Když se podívate na jakoby poslední přidaný článek(úplně dole) tak překrývá patku. A mě zajímá proč se ta patka nešoupe v závislosti na přibývajících článcích. Zatím fakt nevím jak to vyřešit..proto se ptám tady..myslím že je to záležitost ohledně CSS... Děkuji za případné rady ! |
||
ONdra28 Profil * |
#2 · Zasláno: 26. 10. 2009, 12:57:35
Cajk, už sem to vyřešil...už nikdy nebudu tvořit s kocovinou :D
|
||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 26. 10. 2009, 12:59:26
ONdra28:
„už sem to vyřešil“ Díky za oznámení a gratuluji. Můžeš, prosím, pro příští generace napsat, jak jsi problém vyřešil? Díky. |
||
ONdra28 Profil * |
#4 · Zasláno: 26. 10. 2009, 13:34:53
Můžeš, prosím, pro příští generace napsat, jak jsi problém vyřešil?
Samozřejmě že můžu. Pokud se podíváme do souboru se styly jsou tam id #obsah a #bocaky... špatně bylo to, že jsem jim nastavil pevnou výšku tudíž se nechtěly roztahovat a tudíž ani neposouvaly patičku..Potom z toho vyvstal ještě jeden problém a to ten že pokud se roztahoval např. #obsah tak #bocaky se spolu s ním neroztáhl..toto šlo vyřešit pouze tak že jsem #krabice(ve které je celý web poskládaný) přiřadil background-color právě takový jako je barva pozadí #obsah a #bocaky..tedy bílá...takže se sice jeden roztáhl a jeden ne ale v podstatě to nevadilo..stačí nastavit barvičky aby to vizuálně "ladilo" :) |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0