Autor Zpráva
Kviki
Profil *
Hoj, chtěl bych aby vše co je v tom divu bylo na středu stránky. Mám už tam ale nadefinovanej
position: absolute; Jde to nějak udělat ?
panther
Profil
Kviki:
buď nepoužívej pozicování nebo tam přidej jeden div, který bude centrovaný.
Kviki
Profil *
A co kdybych to udělal přez procenta ? 5ekněme že bych měl linku o width 1 pixel a dal left:50% ? To by bylo ve středu stránky a když bude mýt někdo jiné rozlišení pořád to bude v půlce protože 50% na tom novém rozlišení bude více, a tak to bude zase ve středu... šlo by to takhle ? Já bych totiž potřeboval mýt ve středu celý web ačkoli používám position: absolute....
panther
Profil
Kviki:
šlo by to takhle ?
můžeš to zkusit.

Já bych totiž potřeboval mýt ve středu celý web ačkoli používám position: absolute....
už jsem ti to jednou napsal, tak čti.
Kviki
Profil *
To z těmy procenty nefunguje, a pozicování musím používat... chci si udělat design webu. header, pravý sloupec, levý sloupec, patička... tento design ale chci mýt ve středu... Něco jako ej tady: www.jakpsatweb.cz/priklady/css-sloupce.html ale jen ve středu....
panther
Profil
Kviki:
To z těmy procenty nefunguje
ano, překvapivě.

a pozicování musím používat
nemusíš.

tento design ale chci mýt ve středu
proč ho neumyješ v úterý?

Vše jsem ti už jednou napsal [#2], od této chvíle toto vlákno ignoruji.
Kviki
Profil *
Ale s tím jedním divem to nejde... udělám si tedy v css div a to:
#center
{
position: relative;
margin:auto;
}


pak v html mám tohle:

<div id="center">

<div id="header">
<img src="obr/header.png">
</div>
</div>


a nefunguje to, nevím jestli jsem to správně pochopil....
panther
Profil
Kviki:
ještě šířku.
Kviki
Profil *
Tyo... nikdy bych neřekl že tohle bude fungovat.... díky :)
Kviki
Profil *
A když ten div použiji na celou stránku, tak ta šířka má být čeho ? Headeru, textu nebo snad nejširšího objektu... ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: