Autor Zpráva
Kh
Profil *
Názorná ukázka: www.TeeWorlds.cz (najeďte si tam v IE).
Pokud vám to nedělá, vypadá to takhle:

Prosím o pomoc, jak to spravit ?? :(
Děkuji za každou radu.
fakeit
Profil *
Zkus přidat před ukončení divu 'obsah':
<div style="clear:both"></div> 
Chamurappi
Profil
Reaguji na Kh:
Obrázek www.teeworlds.cz/image/teedesign/blok_komu.png je široký 173 pixelů, takže roztáhne <div id="lmenu"> z nastavených 170 pixelů a ty tři přebývající pixely způsobí, že se vedle nevejde <div id="robsah">.


Reaguji na fakeita:
Chybějící clearování nemůže způsobit rozhození sloupců. (Přebývající by mohlo.)
Kh
Profil *
Děkuji mnohokrát!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: