Autor Zpráva
matata8611
Profil
Zdravim,
jedna se o web www.dumapes.cz

Je slozen ze tri layoutu - stredniho a dvou menu.

Kolem techto tri layoutu je div s class obalovaci ktery je nastaven takto:

.obalovaci {
 width: 980px; /*šírka layoutu*/
 text-align: left; /*zrušenie vycentrovania textu*/
 margin: 0 auto; /*vycentrovanie v ostatných prehliadačoch*/
 ;background-image:url('../image/bg.jpg');background-repeat:repeat-y
}


Obrazek na pozadi je www.dumapes.cz/image/bg.jpg

Mel by udelat to aby to vypadalo jako ze layouty jsou stejne dlouhe, aby to nevypadalo takhle silene. Snad chapete co mam na mysli... popripade poradte mi nejake jine reseni jak to udelat??

Diky moc...
panther
Profil
matata8611:
podle toho, jak web vypadá, vinu bych tipoval na absentující cleaner.
Plaváček
Profil
matata8611:

A když to zkusíš takhle?

.obalovaci { 
width: 980px; 
overflow:hidden; 
text-align: left;
margin: 0 auto; 
background: url('../image/bg.jpg') repeat-y 
} 


P.S. nepoužívej pro jistotu diakritiu v komentářích, může se ti vymstít.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: