Autor Zpráva
Milhauscorpse
Profil *
Dobrý den.Prosím o radu.Mám tabulku s více formuláři a v ní ještě znak "|" mezi nima.A problém je že v IE se mi ten znak odsadí jakoby do druhého řádku.V Mozille je to nastylování v pořádku.
HTML:
<table ><tr><td width="900"></td><td> &nbsp;&nbsp;|

    </td><td>
<?php

if ($page!=="prihl"){
?>
    <form action="" method="post">
<input type="hidden" name="page" value="prihl">
<input type="submit" value="Přihlášení"class="button">
</form>
<?php
}
else
{
?>
<form action="" method="post">
<input type="hidden" name="page" value="prihl">
<input type="submit" value="Přihlášení"class="button_up">
</form>

<?php
}
?>

</td><td>|</td><td>
<?php

if ($page!=="reg"){
?>
    <form action="" method="post">
<input type="hidden" name="page" value="reg">
<input type="submit" value="Registrace"class="button">
</form>
<?php
}
else
{
?>
<form action="" method="post">
<input type="hidden" name="page" value="reg">
<input type="submit" value="Registrace"class="button_up">
</form>

<?php
}
?></td>
<td>|</td><td>
<?php

if ($page!=="help"){
?>
    <form action="" method="post">
<input type="hidden" name="page" value="help">
<input type="submit" value="HELP"class="button">
</form>
<?php
}
else
{
?>
<form action="" method="post">
<input type="hidden" name="page" value="help">
<input type="submit" value="HELP"class="button_up">
</form>

<?php
}
?></td>
</tr></table>





CSS:
input.button {
	background-color: transparent;
	color: silver;
    margin:0px;
	font-family:tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
	  padding:0px; 
     border:transparent;
	cursor: pointer;
	font-size:100%;
}
input.button:hover {
	background-color: transparent;
	color: red;
}

input.button_up {
	background-color: transparent;
	color: red;
    margin:0px;
	font-family:tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
	  padding:0px; 
     border:transparent;
	cursor: pointer;
	font-size:100%;
}
input.button_up:hover {
	background-color: transparent;
	color: red;
}

A opravdu nevím jak na to:-(
A ještě k tématu:
Chci použít ty formuláře jako odkazy s předáváním promněnných(např. stránkování atd...),existuje ještě jiná možnost kromně JS,a aby se mi proměnné neobjevovaly v adrese?
Děkuji za odpovědi.m
Milhauscorpse
Profil *
Ještě ukázka:
ZDE
Radek9
Profil
Milhauscorpse:
Použij border.
Mimochodem... menu pomocí buttonů, které návic ještě nepřenáší proměnnou pomocí GET je šílenost.
Milhauscorpse
Profil *
Ještě jsem zagoogloval a vyřešeno pomocí:
form {margin-top: 0px; margin-bottom: 0px;}
Milhauscorpse
Profil *
Radek9
To že to je šílenost mně taky napadlo,ale je to jediný způsob,na který jsem přišel,který by splňoval požadavky,které po mmě chtějí:-(
A to aby se v adresním řádku neobjevovalo nic kromě čisté adresy,bez proměnných a bez JS
Opravdu nevím druhou možnost
Radek9
Profil
Milhauscorpse:
Pokud to není tvůj nápad, tak dobře, ale možná bys měl zadavateli vysvětlit, že se mu takto jeho stránky ve vyhledávači asi nezobrazí :)
Milhauscorpse
Profil *
Radek9
Tohle jsme řešily,ale jsou na ten adresní řádek nějak fixovaní:-)Prý jim stačí že se objeví úvodní str.
Je to projekt zatím ve stádiu příprav,tak snad je zlomím.Dík.m
romulus856
Profil
Ahoj, mám problém se stylováním tlačítka v různých prohlížečích. Ladim vzhled pro FireFox, IE a Chrom. Hlavní problém je v tom, že každý prohlížeč funguje trochu jinak. Daří se mi sjednotit FF a Chrome, ale v IE mám následující problém. Při stiskutém tlačítku na textu se mi nemění pozadí, které mám nadefinované jako .trida:active, ale když kliknu mimo text, tak se to chová korektně. Další nezmar IE je ten, že si při aktivním tlačítku posouvá text, jak chce. Jde nějak podtlačit IE, aby mi text tlačítka posouval jen o 1px doprava a neposouval mi ho i o 1px dolu? Příklad na romand.cz/eshop - jedná se o všechny tlačítka

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: