Autor Zpráva
Ice3
Profil *
Ahoj,mám stránky a na nich mi po najetí na odkaz kdy se má změnit obrázek to to zčervená jako v a po odjetí myši my obrázek zmizí.Je to psané v css které my psal jeden kamarád a ten už umřel :-(.Takže kdo poradí?

www:Odkaz

css:
#odkaz-img  a, #odkaz-img  a:link, #odkaz-img  a:visited, #odkaz-img  a:active, #odkaz-img  a:hover{text-decoration:none !important}


.odkaz-img {text-align: center;display: block;float: left;padding: 10px 9px 9px 8px;background: red url('images/videa-fotky.bmp') 0 0 no-repeat;width: 119px;height: 95px;margin-right: 5px}
.odkaz-img:hover {background-image: url('images/Videa-fotky-2.bmp')}
.odkaz-img img {max-width: 117px;max-height: 115px;_width: 121px;border: 0px none; }
Chamurappi
Profil
Reaguji na Ice3:
které my psal jeden kamarád a ten už umřel :-(
Upřímnou soustrast.

Na odkázané stránce nepozoruji problém, nikde tam není ani id="odkaz-img", ani class="odkaz-img". Aha, závada je ve fotogalerii a u videí. Způsobuje ji velikost písmen.

.odkaz-img:hover {background-image: url('images/Videa-fotky-2.bmp')}
Tady má být malé „v“.

V HTML zdrojáku u videí:
<img src="images/Videa-fotky.bmp" onmouseover="this.src = 'images/Videa-fotky-2.bmp'" onmouseout="this.src = 'images/Videa-fotky.bmp'" border="0" width="136" height="115">
Tady jsou také všechna velká „V“ špatně. Mrkni na rozdíl mezi www.jjetotu.yc.cz/images/Videa-fotky.bmp a www.jjetotu.yc.cz/images/videa-fotky.bmp. Koukám, že tuto příčinu nefungujících obrázků zmiňuje Yuhů na JPW.

V HTML zdrojáku u fotek:
<img src="images/Kliky/grafiti.JPG" onmouseover="this.src = 'images/kliky/grafiti.JPG'" onmouseout="this.src = 'images/kliky/grafiti.JPG'" border="0" width="107" height="91">
Adresář máš nazvaný s velkým „K“, proto jsou ta malá špatně.
Ice3
Profil *
Moc děkuji
Ice3
Profil *
Ještě bych se chtěl zeptat jak fo tohoto vložit lightbox 2?
panther
Profil
Ice3:
postupuj podle návodu.

Stáhni si scripty, přilinkuj je, k odkazu přidej atribut rel="lightbox". Vše je popsáno na stránce výše.
Ice3
Profil *
Děkuji ,ale radši bych chtěl přesný návod (jsem hodně špatný angličtinář :D)Prosím pěkně popsat :D
matthew
Profil
Ice3:
jak fo tohoto vložit lightbox 2?

stáhni si zdrojové skripty a do <head> vlož se správnými cestami toto:
<script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
<script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />


Lightbox se implementuje vložením atributu rel="lightbox[roadtrip]" k odkazu na velkou fotku:
<a href="images/image-1.jpg" rel="lightbox[roadtrip]">image #1</a>
<a href="images/image-2.jpg" rel="lightbox[roadtrip]">image #2</a>
<a href="images/image-3.jpg" rel="lightbox[roadtrip]">image #3</a>
Ice3
Profil *
Ano to chápu ,ale nevím jak to vložit k tomuto:

<a onclick="window.open(this.href); return false" href="images/grafity/grafka 008.jpg" class="odkaz-img">
  <img src="images/grafity/grafka 008.jpg"></a>
ice3
Profil
Už vím

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0