Autor Zpráva
Ermito
Profil
Dobrý den

Používám na stránkách tento kód pro vykreslení mapy:

<DIV STYLE="position: relative;">
<DIV STYLE="position: absolute; left: 2px; top:0px;">
<IMG SRC="images/mapa2.gif" ALT="" WIDTH="640" HEIGHT="370" BORDER="0">
</DIV></DIV>

a následně:
<?
<DIV STYLE='position: relative;'>
<DIV STYLE='position: absolute; left: ".($xmap[$j]-153)."px; top:".($ymap[$j]-640)."px;'>
<IMG SRC='images/bod0.gif' title='".$jmenomap[$j]."' alt='".$jmenomap[$j]."' WIDTH=5 HEIGHT=5 BORDER=0></a></div></DIV>";
?>
pro vykreslení značek na tuto mapu.
Všiml jsem si rozdílu mezi IE a Mozillou, kdy v Mozille jsou značky o 20 bodů níž.

Stránka je tady

Prosím o radu jak by to šlo sladit.
Ermito
Profil
Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil :-)

Chybička je mezi těmito dvěma bloky, musím použít něco vhodnějšího pro posun tabulky.
Plaváček
Profil
Ermito:

Třeba margin, ne?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: