Autor Zpráva
Polos
Profil *
IE8+Opera
Chrome+firefox

Zdravím chtel bych poprosit jestli by mi nekdo neporadil jak udelat aby mi layouty fungovali stejne ve vsech prohlizecich.
Tak jak to funguje v Chrome+firefox je presne jak potrebuju ale v IE8+Opera mi to dela chybu a nevim proc.
dekuji za rady nebo spravne reseni. :-)



<body>


<div id="headerL"> 
  <div id="topbar">&nbsp; </div>
  <div id="bottombar">&nbsp; </div>
</div>

<div id="header"> 
  <div id="logo">&nbsp; </div>
  <div id="topbar">&nbsp; </div>
  <div id="bottombar">&nbsp; </div>
</div>

<div id="content"> 
 text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,
 text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,
 text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,
 text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,
 text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,
 text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,
 text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,
 text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,text,
</div>

</body>


@charset "iso-8859-2";
/* CSS Document */

body {
	font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
	font-size: 12px;
	background-color: #FFF;
	color: #000;
	margin: 0px;
	padding: 0px;
	text-align:center;
}

/************* #Header styles **************/
#headerL{
	width: 100%;
	height: 100px;
	background-color:#000;
	float:left;
}
#header{
	position:relative;
	background-color:#000;
	width: 980px;
	height: 100px;
	margin-left:auto;
	margin-right:auto;
}

#topbar{
background-color:#111111;
height: 35px;
border-bottom: 1px solid #555555;
}

#logo{
	position:absolute;
	background-image:url(images/logo.jpg);
	height: 67px;
	width: 288px;
	border: 1px solid #555555;
	margin-top: 15px;
}

#bottombar{
background-color:#000000;
height: 65px;
}
/************* #End Header styles **************/
#content{
	margin-top: 2px;
	background-color:#09F;
	width: 980px;
	height: 100%px;
	margin-left:auto;
	margin-right:auto;
}
Polos
Profil *
Omouvam se, jsem vul uz jsem na to prisel stacilo prohledat forum kdyztak to prosim smazte dekuji :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: