Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tito100 Profil |
#1 · Zasláno: 15. 2. 2010, 13:31:06 · Upravil/a: tito100
dobrý den. potreboval by som poradit, ako mám nastavit správne poziciovanie na jednej stránke :
http://testovacia.wu.cz/index.html ked kliknete na odkaz v pravo hore "Srít vyhledávání " tak sa zobrazý flash aplikácia, ktorá má nastavené 100% roztiahnutie na div. div znázornuje zelený border. ja by som potrebovat ten div roztiahnut na 100% tagu main začínajúci od spodku hlavičky.tag main sa mi podarilo roztiahnut na velkost stránky. ale už vnorený tag nie. vopred dakujem za rady . [edit] ak sa vám stránka nezobrazý. skúste to prosím zajtra. prečerpal som možný limit prenosu dát |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 17. 2. 2010, 01:45:34
tito100:
co chceš roztáhnout na 100% nadřazeného divu? - jestli „embed“, tak ten má v HTML nastavenou šířku na 653px, při 100% se zdeformuje. - jestli „#flash-space“, ten natažený je (jak je vidět z přidaného borderu), jen má na pozadí bílou barvu. Tu vyměň za šedou. Pokud jsem se netrefil do odpovědi, jež jsi chtěl slyšet, asi se špatně vyjadřuješ a bude lépe, když to zkusíš znovu. |
||
tito100 Profil |
#3 · Zasláno: 17. 2. 2010, 08:15:40 · Upravil/a: tito100
skúsim to znovu.
stránka je ohraničená divom, ktorý je roztiahnutý na 100%okna prehliadača. ten div má id "main" v tomto "main" dive, mám vnorený div z hlavnou lištou ,ten div nesie id názov "top-lista" ktorá má nastavené height:35px; pod týmto divom "top-lista" , je div z názvom "search-lista", ktorý má vlastnost visibility: hidden; , čiže sa nezobrazuje pod týmto divom "search-lista" , je div z názvom "flash-space". ja potrebujem, aby tento div "flash-space" bol roztiahnutý na 100% velkost okna (avšak odčítala sa výška divu "top-lista" ktorý je zobrazený nad týmto divom) dúfam že som vysvetlil situaciu zrozumitelne. ak nie, ospravldlnujem sa, pokúsimsa o nápravu. [edit] spravil som to cez javascript. |
||
panther Profil |
#4 · Zasláno: 17. 2. 2010, 10:26:10
tito100:
„ja potrebujem, aby tento div "flash-space" bol roztiahnutý na 100% velkost okna“ myslíš tedy 100% na výšku? |
||
tito100 Profil |
#5 · Zasláno: 17. 2. 2010, 11:41:34
panther:
áno 100% výšku. ale aby to nebolo na výšku okna ale na výšku divu "main" . v tom main je ešte jeden tag "search-lista", ktorý potrebujem od tých 100% odčítať |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0