Autor Zpráva
hood
Profil *
Dobrý den, před nějakou chvilkou jsem se snažil vyřešit rozbalovací menu pomocí javascriptu, ale našel jsem lepší příklad a to pomocí css. Jsou tam jen dva špatné faktory a to:

1. Menu po rozbalení přikrývá spodní nabídky.
2. Nefunguje v IE6

div.m-left ul li {margin:0;padding:0;width:100%}
div.m-left ul li ul {display:none;position:absolute;background:#ccc;}
div.m-left ul li:hover ul {display:block}

<ul>
<li><a href="./">něco</a></li>
<li><a href="#">něco</a></li>
<li><a href="#">něco</a></li>
<li><a href="#">něco</a>
  <ul class="subkategorie">
  <li><a href="#">něco</a></li>
  <li><a href="#">něco</a></li>
  <li><a href="#">něco</a></li>
  <li><a href="#">něco</a></li>
    </ul></li>
<li><a href="#">něco</a></li>
<li><a href="#">něco</a></li>
</ul>

Děkuju všem za rady
Radek9
Profil
hood:
1. Menu po rozbalení přikrývá spodní nabídky.
To by měl vyřešit margin.

2. Nefunguje v IE6
Musí se použít hover.htc.
hood
Profil *
To vim, ale nevim jak se hover.htc dela
hood
Profil *
Jsem použil hover stéhle stránky, ale nefunuje.
hood
Profil *
Margin? Jak by měl vypadat? Margin:auto?
hood
Profil *
Marginem to posunu, ale ja by jsem to chtel nechat jen aby to neprekryval,ale posunul nabidky pod sebe
hood
Profil *
Je takhle hover pro to menu napsany dobre?
div.m-left ul li:hover ul {background-color: expression(this.onmouseover = function() {this.className += 'div.m-left ul li:hover ul';},
this.onmouseout = function() { this.className = this.className.replace('div.m-left ul li:hover ul', '');};}
hood
Profil *
A poslední otázka: jak udelat aby subkategorie neprekryvala, ale posouvala?
hood
Profil *
Poradí někdo?
panther
Profil
hood:
nejsi na chatu, uklidni se.
hood
Profil *
panther:
nejsi na chatu, uklidni se.
Jen jsem se zeptal jestli někdo poradí :-) Když by jsem to myslel jinak, tak za otazníkem bude !
Pokud nechceš poradit, tak buď tak hodnej a nepruď! Tahle diskuze se může zavřít páč jako ve většině případů jsem si pomohl opět sám :-)
krystof
Profil *
ten obsah co chces, aby byl prekryt na 100% tak mu do vlastností v css napiš z-index=hodnota např 10 nebo -50, ale pak zadej do menu zase hodnotu kladnou

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0