Autor Zpráva
E.
Profil *
Zdravím,

potřeboval jsem odsadit řádek, použil jsem tedy příkaz text-indent, ve firefox je to v pohodě, ale v opeře se mi zobrazují odrážky, nevíte jak je dát pryč?

Děkuji

Moderátor Chamurappi: Titulek „Text-indent“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště vymysli lepší. Obzvláště, když jsi i před odesláním upozorněn, jak má titulek vypadat.
panther
Profil
E.:
jaké odrážky? Pokud u seznamu, zruš je (list-style: none;)
E.
Profil *
Tak se to zobrazuje i v Exploreru :-/. Odrážky to asi nejsou, zkoušel jsem ten list-style a nic. Když tak se jedná o tuhle stránku http://www.vexcor.cz/Klienti/dobrastavebni/, tam v menu ty puntíky.
Plaváček
Profil
E.:

#menu li { height: 41px; width: 108px; margin: 0px 0px 0px 6px; font-size: 0.9em; list-style:none }
Chamurappi
Profil
Reaguji na E.:
Jsou to odrážky a jsou pochopitelně na elementech, které běžně mají odrážky, tedy na <li>. Proto nepomůže, když zrušíš list-style na odkazech.
E.
Profil *
Super, vyřešeno, děkuji. Psal jsem mezi list-style a none mezeru, proto to nefungovalo. :-)
kelvin
Profil
E.:
Pod IE6 žádné puntíky nevidím, za to se to menu i obsah kompletně rozsype při zvětšování písma. IE6 má 8%-16% lidí...
V Opeře puntíky také nevidím.
Bubák
Profil
kelvin
E. už problém (puntíky) podle výše uvedených rad odstranil, byly tam a už nejsou.
panther
Profil
E.:
Psal jsem mezi list-style a none mezeru, proto to nefungovalo.
To určitě nebyla příčina problému. Mezera za dvojtečkou není povinná, můžeš jich mít i několik.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: