Autor Zpráva
miso
Profil *
neviem je to asi blbost, ale mam tag A v div-e a nejako mi to nejde, moze to byt css-kom?blbost ze?
japlavaren
Profil
Ja div nepoužívam(veď aj tak stránky vyzerajú). Používaš formu: <a href="adresa.html">text adresy</a> ?? Ak áno,neviem kde je chyba
miso
Profil *
jasne ze taku pouzivam, a co je na dive take?inak v IE my normalne facha ten odkaz, ale v Firefoxe a Opere nie
Timy
Profil
jak ho máš zapsaný? hoď jsem zdroják
miso
Profil *
font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 11px;
color: #666666;
width: 200px;
position: absolute;
top: 260px;
left: 400px;
padding-left: 14px;
padding-top:5px;
Timy
Profil
a html kod? Tady nic špatně není, pokud nejsem slepý. Nebo jeste lepe - nemas to nekde na webu?
miso
Profil *
nie nemam, a v ACKU nemoze byt chyba lebo na IE to ide ok
Timy
Profil
chyba může být všude. A co ti to háže ve FF?
jestli to máš takhle:

.oddil {
...to css co jsi psal
}
<div class="oddil"><a href="http://seznam.cz/">seznam</a></div>

tak to musí chodit všude
Havel-st
Profil *
Mohlo by to být něčím průhledným překryté (např. DIVem)
... na to bývá Opera háklivá
Tin
Profil
Havel-st: můžu potvrdit, O. to nepobere, IE je ok
vidim tam absolutní pozicování, tam se to stane 1 2 ;-)
luka
Profil *
aj sa stalo, bolo to prekritia a to ma stve na css, tabulka ta nepusti
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0