Autor Zpráva
namorke
Profil
Mam problem :) Spravil som nejaky ten styl pre tabulku, lenze v IE 8 sa mi nezobrazuje korektne…inac to slape.

Prikladam aj troska toho css a obrazok

takto to vyzera

tbody .odd, tbody .even{ padding-top:5px; padding-bottom:5px; }

tbody .views-field-field-popis-value {
width:250px;
height:50px;

border:3px;
display:block;
padding-left:5px; }

thead .views-field-field-popis-value {
display:none; }

tbody .views-field-title {
height:50px; font-size:20px; font-weight:bold; color:#CC3300; width:250px;
display:block;
padding-left:5px; } .views-field-title a { color:#CC3300; text-decoration:none; } tbody .views-field-field-specifikacia-value { background-color:#CCCCCC; text-align:center; width:37px;

} tbody .views-field-field-specifikacia-value img{ width:35px; height:35px; background-color:#CCCCCC;

} tbody .views-field-field-stara-cena-value {
width:110px;
height:16px;
text-align:center;
border:3px;
display:block;
padding-left:5px;
color:#999999; font-weight:normal; text-decoration:line-through; } tbody .views-field-sell-price {
width:110px;
height:20px;
text-align:center;
border:3px;
display:block;
padding-left:5px;
color:#CC3300;
font-weight:bold; } tbody .views-field-discounted-price {
width:110px;
height:10px;
text-align:center;
font-weight:bold;
display:block;
padding-left:5px;
color:#CC3300;
padding-bottom:5px;
} tbody .views-field-stock {
width:110px;
height:10px;
text-align:center;
border:3px;
display:block;
padding-left:5px;
color:#333333; } tbody .views-field-addtocartlink {
width:110px;
height:20px;
text-align:center;
border:3px;
display:block;
padding-left:5px; } .node-add-to-cart {
width:110px;
height:20px;
text-align:center;
border:3px;
display:block;
padding-left:5px; } .uc_out_of_stock_html { display:none; }

Dakujem za rady…snad to ten explorer dokaze tak ako si predstavujem :)
Plaváček
Profil
namorke:

Z informací, které jsi nám poskytl, nevyčteme zhola nic. To jenom na okraj.

Dle tvého obrázku soudím, čistě hypoteticky, že IE 8 nějakým způsobem posíláš do quirku (tedy zpětně kompatibilního módu). Necháš-li ho šlapat ve standardním módu, možná vyřešíš svůj problém (a přiděláš si nejspíš jiný v jiných prohlížečích).

Zbytek si dohledej. Já si také musel hafo věcí domýšlet. A možná se také mýlím.
namorke
Profil
tak sorry...no neviem akym sposobom by som mohol posielat do quarku.

davam aj link

tiez pravda ze z obrazku sa toho vela vycitat neda. skusam vselico ale uz som beznadejny
panther
Profil
namorke:
celá ta tabulka je nějaká divná. Buňky mají být to, co se zobrazuje vedle sebe, pod sebou jsou řádky. Ty máš v jednom řádku tabulky (<tr>) několik buněk (<td>) pod sebou... Je to celé nějaké divoké.

1 produkt musí obsahovat:
- buď několik řádků po 4 buňkách (případně si přečti o colspan, rowspan něco)
- nebo 1 řádek o 4 buňkách, kde jednotlivé údaje v buňkách (nadpis a popis | cena, sklad, košík) odřádkované.


Nechci moc rýpat, ale dovolím si nesouhlasit s tvrzením „lenze v IE 8 sa mi nezobrazuje korektne…inac to slape.“. Problém v IE8 je velký, v IE6 asi tak pětkrát větší.
Plaváček
Profil
namorke, panther:

Chtěl jsem se v tom povrtat, ale 22 načítaných stylů mě odradilo. Je mi líto, ale tolik času nemám.
namorke
Profil
som si toho vedomy ze v ie 6 je to ovela horsie :)) no nic. googlujeme dalej
sarojan
Profil
Bohatstvo! Načo ti je 22 CSS a 12 JS? Veď to ani svetoznáme veľkokapacitné portály nemajú!
namorke
Profil
nič to...mam to uz poriesene...

tie css :) ano moze byt ze ich je tolko...ale to je preto pretoze je to drupal :) ma zvlast css v zakladnej instalacii ako administraciu

no a plus ma css pri kazdej zakladnej teme ktore su v nej pridane...zakladny pocet tem je asi 5...tie potom odstranim

ja mam aassi len 5 css ktore upravujem

som sa vykaslal na celu tabulku a zriessil si to inac

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: